PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
15/07/2024 05:02:11
Cabecera Sabadell
Inici |  Notificació electrònica
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de SabadellPàgina informació Notiifcacions electròniques
ACCESSOS DIRECTES
TRÀMITS
INFORMACIÓ GENERAL

La notificació electrònica és un sistema ràpid i eficaç que permet agilitzar les comunicacions entre l'Ajuntament i la ciutadania; substitueix la notificació en paper per correu postal, i redueix costos i terminis.

L'Ajuntament de Sabadell utilitza el servei e-Notum del Consorci AOC que actua com a tercera part de confiança.

PER A LES PERSONES FÍSIQUES:

En el cas de persones físiques, per poder realitzar la notificació electrònica l'Ajuntament necessita l'autorització de la persona interessada. Aquesta autorització la podeu fer en el mateix moment de la sol·licitud d'inici de qualsevol procediment. Si voleu rebre notificacions electròniques per a tots els procediments podeu comunicar-ho a través del tràmit Consentiment per a la notificació electrònica a persones físiques.

PER A LES PERSONES JURÍDIQUES:

En el cas dels subjectes obligats a relacionar-se amb les administracions públiques a través de mitjans electrònics, segons l'article 14.2 de l'LPAC, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 7 de l'Ordenança reguladora de l'administració electrònica, podeu comunicar les vostres dades a través del tràmit Comunicació o modificació de dades per a la notificació electrònica a persones jurídiques.

En el formulari caldrà que faciliteu una adreça electrònica per a rebre l'avís de posada a disposició de la notificació. Si faciliteu un número de dispositiu mòbil també rebreu el mateix avís mitjançant un missatge SMS.

ACCÉS A LA NOTIFICACIÓ ELECTRÒNICA

Podeu accedir a través de la bústia de notificacions o de l'enllaç que rebreu en l'avís de notificació, identificant-vos mitjançant algun dels dos mecanismes següents:

  • Contrasenya d'un sol ús, que s'enviarà a l'adreça electrònica i opcionalment al dispositiu mòbil indicat en la sol·licitud.
  • Certificat digital emès per qualsevol entitat de certificació classificada pel Consorci AOC. Des del moment del dipòsit de la notificació disposeu de deu dies naturals per accedir a la vostra notificació electrònica. Si transcorregut el termini no heu accedit a la notificació, aquesta s'entendrà rebutjada i l'acte es donarà per notificat.
Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
© Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web