PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
14/07/2024 09:44:33
Cabecera Sabadell
Inici |  La meva Carpeta
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de SabadellQUÈ SÓN LES CARPETES CIUTADANES?

La carpeta electrònica és un servei que permet, prèvia identificació amb DNI electrònic o certificat digital admès per CATcert, visualitzar la informació referida a les dades i tramitacions sorgides de la relació de la ciutadania amb l'Ajuntament.

Si teniu qualsevol dubte de com accedir a les carpetes amb certificat digital, ja sigui per web d'escriptori o dispositiu mòbil, consulteu la pàgina de suport «Requisits tècnics per a l'ús de certificat digital» o poseu-vos en contacte amb la bústia de suport de la Seu electrònica.

Botó accés a la carpeta ciutadana La Carpeta Ciutadana és el canal integral de relació entre la ciutadania i l'Ajuntament per mitjans electrònics disponible a qualsevol hora del dia i durant els 365 dies l'any. Es tracta d'un espai personalitzat per a la ciutadania, on podreu trobar tota la informació i l'estat de les vostres dades, gestions, tràmits i expedients municipals.
Botó accés a la carpeta entitats La Carpeta Entitats és l'espai personalitzat per a les entitats i el canal integral de relació entre aquestes i l'Ajuntament de Sabadell per mitjans electrònics disponible a qualsevol hora del dia i durant els 365 dies l'any. Aquí podreu trobar tota la informació i l'estat de les dades, gestions, tràmits i expedients municipals.
Botó accés a la carpeta de l'empresa La Carpeta de l'empresa és el canal integral de relació entre les empreses i l'Ajuntament de Sabadell per mitjans electrònics disponible a qualsevol hora del dia i durant els 365 dies l'any. En aquest sistema podreu trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits i expedients municipals.
Botó accés a la carpeta proveïdors En La Carpeta Proveïdors podreu consultar informació sobre la factura electrònica, portar a terme la presentació de factures i consulta del seu estat de tramitació, i accedir a tràmits, serveis i informacions d'interès.
Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
© Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web