v
03/10/2022 04:28:25
Cabecera Sabadell
:: Inici
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de SabadellQUÈ SÓN LES CARPETES CIUTADANES?

La carpeta electrònica és un servei que permet, prèvia identificació amb DNI electrònic o certificat digital admès per CATcert, visualitzar la informació referida a les dades i tramitacions sorgides de la relació de la ciutadania amb l'Ajuntament.

Si teniu qualsevol dubte de com accedir a les carpetes amb certificat digital, ja sigui per web d'escriptori o dispositiu mòbil, consulteu la pàgina de suport «Requisits tècnics per a l'ús de certificat digital» o poseu-vos en contacte amb la bústia de suport de la Seu electrònica.

Botó accés a la carpeta ciutadana La Carpeta Ciutadana és el canal integral de relació entre la ciutadania i l'Ajuntament per mitjans electrònics disponible a qualsevol hora del dia i durant els 365 dies l'any. Es tracta d'un espai personalitzat per a la ciutadania, on podreu trobar tota la informació i l'estat de les vostres dades, gestions, tràmits i expedients municipals.
Botó accés a la carpeta entitats La Carpeta Entitats és l'espai personalitzat per a les entitats i el canal integral de relació entre aquestes i l'Ajuntament de Sabadell per mitjans electrònics disponible a qualsevol hora del dia i durant els 365 dies l'any. Aquí podreu trobar tota la informació i l'estat de les dades, gestions, tràmits i expedients municipals.
Botó accés a la carpeta de l'empresa La Carpeta de l'empresa és el canal integral de relació entre les empreses i l'Ajuntament de Sabadell per mitjans electrònics disponible a qualsevol hora del dia i durant els 365 dies l'any. En aquest sistema podreu trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits i expedients municipals.
Botó accés a la carpeta proveïdors En La Carpeta Proveïdors podreu consultar informació sobre la factura electrònica, portar a terme la presentació de factures i consulta del seu estat de tramitació, i accedir a tràmits, serveis i informacions d'interès.
© Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Condicions d'ús | Avís legal | Política de privacitat