PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
19/03/2024 12:01:00
Cabecera Sabadell
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de Sabadell



Identificació

Per accedir a la zona privada ha d'identificar-se.


Per donar-se d'alta a l'idCAT Mòbil prem-hi aquí.


Advertiment Legal

  1. Aquesta entitat sol·licita per a la seva identificació en compliment de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, dades de caràcter personal, la finalitat del qual és la realització de la tramitació sol·licitada.

  2. Les persones mitjançant la identificació fefaent i la seva signatura, presten el seu consentiment exprés perque les dades personals que proporcionin, així com en la documentació adjunta, siguin tractats per l'Alcalde - President, com a Responsable del tractament amb la finalitat de les gestions pròpies de la sol·licitud i conforme el procediment administratiu que competeixi. Sent la legitimació un compliment legal o el propi interés d'un tercer.

  3. Les dades seran conservades durant els terminis necessaris per a complir amb la finalitat esmentada i els establerts legalment.

  4. Les dades personals aportades hauran de ser comunicats a les diferents àrees responsables de la tramitació, o altres entitats en els supòsits previstos en la normativa, amb el propòsit de fer efectiva la gestió i tramitació de la seva comunicació.

  5. En cas que el tràmit sol·licitat comporti una autorització per a la consulta de dades, aquests podran ser cedits i/o comunicats als organismes per als quals es vaig prestar el consentiment. (En el cas que no atorguin el seu consentiment per a la consulta d'algun de les dades anteriorment consignades, hauran de presentar la corresponent documentació en paper).

  6. Declara per a això haver rebut la informació sobre la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, oposició, supressió (dret a l'oblit), limitació del tractament i sol·licitar la portabilitat de les seves dades, vaig rostir com revocar el consentiment prestat, mitjançant el Registre Electrònic o dirigint-se per escrit al Registre General d'aquesta entitat en qualsevol de les formes previstes en la Llei 39/2015.

Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
© Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web