PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
29/03/2024 09:02:18
Cabecera Sabadell
Inici |  Informació de Procediment
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de Sabadell



Modificació no substancial d'una comunicació d'inici d'activitat en un establiment



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònicaNivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Nivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Informació
Objecte És el tràmit a través del qual la persona o empresa titular d'una activitat que disposa de llicència o comunicació d'inici d'activitat vigent, posa en coneixement de l'Ajuntament que procedeix a realitzar-hi una modificació no substancial de les condicions en què s'exerceix l'activitat, d'acord amb les definicions de l'article 4 i respecte a les activitats contingudes a l'annex de la Llei 18/2020, del 28 de desembre, de facilitació de l'activitat econòmica.

En cas de modificacions no substancials relacionades amb la configuració física o les instal·lacions de l'establiment, la informació ha d'incloure una descripció que permeti determinar-ne l'abast i el caràcter no substancial.

Es consideren no substancials, les modificacions de l'activitat que no corresponguin a cap dels supòsits a què es refereix l'article 53.1 del Decret 131/2022, de 5 de juliol, del Reglament de la Llei de facilitació de l'activitat econòmica:

a) Addició o alteració d'instal·lacions, de la seva distribució o de les emissions que produeixin, sempre que siguin susceptibles d'afectar l'entorn urbà, el medi ambient, la seguretat o la salut de les persones.
b) Increment de la superfície de l'establiment per sobre dels llindars a partir dels quals estableixin la necessitat d'aportar un projecte tècnic, d'acord amb el que preveu l'article 32.3 i l'annex de la Llei 18/2020, de 28 de desembre.
c) Alteracions de la superfície de l'establiment, o canvis en la seva distribució, en la decoració o en les instal·lacions, que tinguin efectes sobre les condicions de prevenció i seguretat en matèria d'incendis exigides per la normativa aplicable.
d) Sotmetiment de l'activitat resultant a un règim d'intervenció o requisits normatius diferents als quals estava sotmesa amb anterioritat a la modificació.
e) L'acumulació de modificacions no substancials que, tractades conjuntament, determina que s'assoleixi la consideració modificacions substancials.

Documentació necessària

1. Modificació no substancial d'una comunicació d'inici d'activitat en un establiment.
2. Documentació tècnica, memòria que permeti determinar-ne l'abast i el caràcter no substancial.
3. Certificat del tècnic competent.
4. Declaració responsable subscrita pel personal tècnic, segons model normalitzat.
5. Llicències, autoritzacions o concessions relatives a la utilització o aprofitament de béns del domini públic, si escau (referència a aquestes, si les atorga l'Ajuntament).
6. Document acreditatiu d'haver realitzat el control preventiu en matèria d'incendis i el certificat de l'acte de comprovació favorable en matèria d'incendis si es tracta d'activitats incloses als annexos 1 o 2 de la Llei 3/2010.
7. Certificat de l'acte de comprovació favorable en matèria d'incendis emès per una entitat col·laboradora de l'Administració.
8. En cas d'activitats d'ús recreatiu afectades per la MPG-127 englobades en el sub-ús recreatiu musical i recreatiu especial, caldrà acreditar el compliment d'aquesta normativa.
9. En el cas de no figurar en el Registre d'apoderaments (Representa), documentació que acredita la representació.
10. Autorització per presentar documentació en nom d'una altra persona, si escau.
Qui el pot demanar La persona física o jurídica titular d'una activitat o el seu representant legal.

Quan es pot realitzar En el moment en el qual es produeixi la modificació.

Temps aproximat de resposta Al moment. L'Ajuntament pot comprovar en qualsevol moment que es compleixen els requisits i requerir al titular de l'activitat que aporti qualsevol document o informació que estigui obligat a tenir.

Preu Segons O.F. 3.10

Pagament Autoliquidacions relacionades:
Autoliquidació taxa Inici Activitat: Modificacions no substancials de Comunicació prèvia d'obertura d'activitat
Silenci administratiu No resulta d'aplicació en ser un tràmit de comunicació.

Vies de reclamació No es pot interposar cap recurs pel fet que no hi ha resolució.

Altra informació d'interès (més informació) Requisits previs:
  • Obtenció de les certificacions o llicències específiques que, si és el cas, puguin exigir les normes sectorials per a l'exercici de l'activitat.

  • Informe i certificació de l'acte de comprovació favorable en matèria d'incendis quan la modificació afecti activitats incloses en els annexos 1 o 2 de la Llei 3/2010 o només certificació de l'acte de comprovació favorable quan es tracti d'una activitat inclosa a l'annex d'activitats amb risc d'incendis de l'Ordenança municipal, sempre que la modificació no substancial comporti afectació en aquest àmbit.

  • Obtenció de la corresponent llicència o presentació de la comunicació prèvia d'obres, segons procedeixi.

  • Obtenció de les llicències, autoritzacions o concessions relatives a utilització o aprofitament de béns del domini públic, si escau.

  • Haver realitzat el pagament de la corresponent taxa associada a aquest tràmit.


(*) Per acreditar que el projecte i la certificació està redactat per un tècnic competent, es pot optar entre qualsevol de les opcions següents:
  • Tota la documentació tècnica ha d'estar visada pel col·legi professional corresponent.

  • Disposar d'un certificat d'actuació professional pel corresponent col·legi professional.

  • Disposar d'un certificat del corresponent col·legi professional sobre la identitat i habilitació professional del personal tècnic i justificar que disposa d'assegurança de responsabilitat civil adient i al corrent de pagament.

  • Disposar d'una declaració responsable subscrita pel personal tècnic, segons model normalitzat.
Servei responsable
  • Llicències i Disciplina d'Activitats. Edifici Vapor Llonch
  • Termini de resolució No s'aplica pel fet de ser un tràmit de comunicació.

    Documentació a aportar
    Tipus Presentació
    Comunicació: Modificació no substancial d'una comunicació d'inici d'activitat en un establiment Obligatori Telemàtica
    Documentació tècnica: Documentació tècnica, memòria que permeti determinar-ne l'abast i el caràcter no substancial Obligatori Telemàtica
    Certificat del tècnic competent: Certificat del tècnic competent responsable de la posada en funcionament de l'activitat Obligatori Telemàtica
    Declaració responsable: Declaració responsable subscrita pel personal tècnic, segons model normalitzat Obligatori Telemàtica
    Llicències, autoritzacions o concessions: Llicències, autoritzacions o concessions relatives a la utilització o aprofitament de béns del domini públic no municipal Opcional Telemàtica
    Document acreditatiu d'haver realitzat el control preventiu en matèria d'incendis: Document acreditatiu d'haver realitzat el control preventiu en matèria d'incendis i el certificat de l'acte de comprovació favorable en matèria d'incendis si es tracta d'activitats incloses als annexos 1 o 2 de la Llei 3/2010 Opcional Telemàtica
    Certificat de l'acte de comprovació per l'ECA: Certificat de l'acte de comprovació favorable en matèria d'incendis emès per una entitat col·laboradora de l'Administració Opcional Telemàtica
    Documentació acreditativa que justifiqui el compliment de la MPG-127: Documentació acreditativa que justifiqui el compliment de la MPG-127 Opcional Telemàtica
    Autorització per tramitar documentació en nom d'una altra persona: Autorització per tramitar documentació en nom d'una altra persona, si escau. Opcional Telemàtica
    Llegenda
    Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
    Presentació Ambdues Ambdues Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
    Tramitació Telemàtica
    Tramitar
    Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
    Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
    © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web