PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
19/03/2024 07:51:33
Cabecera Sabadell
Inici |  Informació de Procediment
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de Sabadell



Presentació de mocions al Ple municipal



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònicaNivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Nivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Informació
Objecte Presentació de mocions perquè siguin objecte de debat en les sessions ordinàries del Ple municipal.

Cada subjecte només pot presentar una moció per a cada sessió del Ple, sense perjudici de les mocions que puguin presentar els grups municipals de forma conjunta.

A l'ordre del dia de cada sessió plenària de caràcter ordinari s'integra només una moció d'entre les presentades per les entitats. Si, excepcionalment, en alguna sessió plenària s'hi han d'incloure diferents mocions, aquestes s'inclouen per ordre d'entrada en el registre. Les mocions presentades per les entitats es debaten en primer lloc.
Les mocions que presentin les entitats han de comptar amb el vistiplau d'un terç de les persones que componen la Junta de Portaveus.

Qui el pot demanar Entitats registrades al Registre Municipal d'Entitats amb antiguitat mínima d'1 any, grups municipals de la corporació, així com un mínim de tres membres electes i els regidors o regidores no adscrits.

Quan es pot realitzar En qualsevol moment, si bé, de conformitat amb el que estableix l'acord plenari de 26 de juny de 2023, la moció s'ha de presentar, com a màxim, fins a les 12 del segon divendres anterior a la sessió ordinària del Ple.

Temps aproximat de resposta La Secretaria General comunicarà a qui hagi presentat la moció la inclusió de la moció en la convocatòria i l'ordre del dia del Ple municipal, sense perjudici que es publiqui també en el tauler d'edictes de la seu electrònica com a mínim dos dies hàbils anteriors a la sessió plenària.

Vies de reclamació Les mocions no són susceptibles de recurs.

Servei responsable
  • Secretaria General de l'Ajuntament de Sabadell
  • Documentació a aportar
    Tipus Presentació
    Formulari específic de sol·licitud: La sol·licitud de proposta de moció l'ha de signar el/ la representant de l'entitat, el/la portaveu del grup municipal, els membres electes o els/les regidors/res no adscrits/tes i ha d'anar acompanyada de la proposta de moció. Obligatori Telemàtica
    Proposta de moció: La proposta de moció ha de diferenciar de forma clara la part expositiva dels motius que la fonamenten de la proposta d'acord en concret i l'ha de signar el/ la representant de l'entitat, el/la portaveu del grup municipal, els membres electes o els/les regidors/res no adscrits/tes. Si la proposta de moció la presenta un grup municipal amb el suport d'altres grups, l'ha de signar cadascun dels portaveus. Obligatori Telemàtica
    Llegenda
    Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
    Presentació Ambdues Ambdues Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
    Tramitació Telemàtica
    Tramitar
    Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
    Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
    © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web