PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
19/03/2024 09:54:49
Cabecera Sabadell
Inici |  Informació de Procediment
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de Sabadell



(FUE) Comunicació prèvia de modificació no substancial d'un establiment i/o un espectacle o activitat recreativa



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònicaNivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Nivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Informació
Objecte És el tràmit a través del qual la persona o empresa titular d'una activitat que disposa de llicència o comunicació prèvia vigent, posa en coneixement de l'Ajuntament que procedeix a realitzar-hi una modificació no substancial.
Modificació no substancial dels establiments i de les seves instal·lacions: Les modificacions dels establiments i de les seves instal·lacions, ja sigui per transformació, adaptació o reforma, ampliació o reducció, estan sotmeses a aquesta comunicació prèvia quan siguin no substancials (excepte gran rehabilitació) d'acord amb el què disposa el Codi tècnic de l'edificació.

En cas que, segons el que disposa l'esmentat Codi tècnic, la modificació sigui substancial (gran rehabilitació), caldrà sol·licitar una nova llicència o autorització o presentar una nova comunicació prèvia.

Modificació no substancial d'espectacles públics o activitats recreatives inclosos en la llicència o comunicació prèvia: La persona organitzadora o titular de l'establiment ha de formalitzar comunicació prèvia de la modificació, si el nou espectacle o la nova activitat recreativa amb la que es vol modificar la llicència o la comunicació prèvia no estan sotmeses a requeriments addicionals als exigits inicialment.

En els altres casos, l'ampliació o la modificació de la llicència o la comunicació prèvia de l'establiment, per tal d'incloure-hi nous espectables o activitats recreatives, estarà subjecta a l'obtenció d'una nova llicència o la formalització d'una nova comunicació prèvia.
La modificació no substancial dels establiments i instal·lacions de les activitats de restauració també s'haurà de comunicar a través d'aquest tràmit.

Documentació necessària

  1. Comunicació prèvia de modificació no substancial d'un establiment i/o un espectacle o activitat recreativa d'acord amb el model normalitzat.

  2. Documentació tècnica, presentada en forma de memòria o estudi ambiental requerida per la normativa sobre sorolls, escalfament, contaminació acústica, residus i vibracions i, en tot cas, la que determini la normativa sobre prevenció i control ambiental segons correspongui en funció de les característiques de l'establiment i de les activitats a desenvolupar-hi.

  3. Llicències, autoritzacions o concessions relatives a la utilització o aprofitament de béns del domini públic, si escau (referència a aquestes, si les atorga l'Ajuntament).

  4. Document acreditatiu d'haver realitzat el control preventiu en matèria d'incendis i el certificat de l'acte de comprovació favorable en matèria d'incendis si es tracta d'activitats incloses als annexos 1 o 2 de la Llei 3/2010.

  5. Certificat de l'acte de comprovació favorable en matèria d'incendis emès per una entitat col·laboradora de l'Administració o la seva referència si aquest ha estat emès pels serveis tècnics municipals si es tracta d'activitats, instal·lacions o establiments incloses a l'annex II d'activitats amb risc d'incendis de l'Ordenança d'intervenció municipal en espectacles públics i activitats recreatives.

  6. En cas d'activitats d'ús recreatiu afectades per la MPG-127 englobades en el sub-ús recreatiu musical i recreatiu especial, caldrà acreditar el compliment d'aquesta normativa.

  7. Declaració responsable subscrita pel personal tècnic, segons model normalitzat.

  8. En el cas de no figurar en el Registre d'apoderaments (Representa), documentació que acredita la representació.

  9. Autorització per tramitar documentació en nom d'una altra persona, si escau.
Qui el pot demanar La persona física o jurídica titular d'una activitat o el seu representant legal
Quan es pot realitzar La comunicació es presenta abans d'iniciar l'activitat modificada, un cop finalitzades les obres que han modificat l'establiment i les seves instal•lacions i obtingudes les autoritzacions sectorials.

Temps aproximat de resposta Al moment
Preu Segons Ordenança Fiscal 3.10
Pagament Autoliquidacions relacionades:
Autoliquidació (FUE) Comunicació prèvia de modificació no substancial d'un establiment i d'un espectacle o activitat recreativa.
  • Autoliquidació taxa Intervenció Activitat: Modificacions no substancials d'una Llicència recreativa


  • Silenci administratiu No resulta d'aplicació en ser un tràmit de comunicació
    Vies de reclamació No es pot interposar cap recurs pel fet que no hi ha resolució
    Requisits previs
    • Obtenció de les certificacions o llicències específiques que, si és el cas, puguin exigir les normes sectorials per a l'exercici de l'activitat.

    • Informe i certificació de l'acte de comprovació favorable en matèria d'incendis quan la modificació afecti a activitats incloses en el annexos 1 o 2 de la Llei 3/2010 o només certificació de l'acte de comprovació favorable quan es tracti d'una activitat inclosa a l'annex d'activitats amb risc d'incendis de l'Ordenança municipal, sempre que la modificació no substancial comporti afectació en aquest àmbit.

    • Obtenció de la corresponent llicència o presentació de la comunicació prèvia d'obres, segons procedeixi.

    • Obtenció de les llicències, autoritzacions o concessions relatives a utilització o aprofitament de béns del domini públic, si escau.

    • Haver fet el pagament de la taxa municipal associada a aquest tràmit.
    Altra informació d'interès (més informació) Per acreditar que el projecte i la certificació està redactat per un tècnic competent, es pot optar entre qualsevol de les opcions següents:
    • Tota la documentació tècnica ha d'estar visada pel col·legi professional corresponent.

    • Disposar d'un certificat d'actuació professional pel corresponent col·legi professional.

    • Disposar d'un certificat del corresponent col·legi professional sobre la identitat i habilitació professional del personal tècnic i justificar que disposa d'assegurança de responsabilitat civil adient i al corrent de pagament.

    • Disposar d'una declaració responsable subscrita pel personal tècnic, segons model normalitzat.
    Servei responsable
  • Llicències i Disciplina d'Activitats. Edifici Vapor Llonch
  • Termini de resolució No s'aplica pel fet de ser un tràmit de comunicació.

    Documentació a aportar
    Tipus Presentació
    Comunicació: Comunicació prèvia de modificació no substancial d'un establiment i/o un espectacle o activitat recreativa d'acord amb el model normalitzat. Obligatori Telemàtica
    Justificació del pagament de la taxa: Justificació del pagament de la taxa Obligatori Telemàtica
    Documentació tècnica: Documentació tècnica, presentada en forma de memòria o estudi ambiental requerida per la normativa sobre sorolls, escalfament, contaminació acústica, residus i vibracions i, en tot cas, la que determini la normativa sobre prevenció i control ambiental segons correspongui en funció de les característiques de l'establiment i de les activitats a desenvolupar-hi. Obligatori Telemàtica
    Llicències, autoritzacions o concessions aprofitament de béns del domini públic: Llicències, autoritzacions o concessions relatives a la utilització o aprofitament de béns del domini públic, si escau (referència a aquestes, si les atorga l'Ajuntament). Opcional Telemàtica
    Document acreditatiu en matèria dincendis: Document acreditatiu d'haver realitzat el control preventiu en matèria d'incendis i el certificat de l'acte de comprovació favorable en matèria d'incendis si es tracta d'activitats incloses als annexos 1 o 2 de la Llei 3/2010. Opcional Telemàtica
    Certificat en matèria dincendis de les activitats recreatives i els espectacles públics: Certificat de l'acte de comprovació favorable en matèria d'incendis emès per una entitat col·laboradora de l'Administració o la seva referència si aquest ha estat emès pels serveis tècnics municipals si es tracta d'activitats, instal·lacions o establiments incloses a l'annex II d'activitats amb risc d'incendis de l'Ordenança d'intervenció municipal en espectacles públics i activitats recreatives. Opcional Telemàtica
    Declaració responsable subscrita pel personal tècnic, segons model normalitzat: Declaració responsable subscrita pel personal tècnic, segons model normalitzat. Obligatori Telemàtica
    Documentació que acredita la representació.: En el cas de no figurar en el Registre d'apoderaments (Representa), documentació que acredita la representació. Opcional Telemàtica
    Documentació acreditativa que justifiqui el compliment de la MPG-127: Documentació acreditativa que justifiqui el compliment de la MPG-127 Opcional Telemàtica
    Autorització per presentar documentació: Autorització per presentar documentació en nom d'una altra persona, segons model normalitzat, si escau Opcional Telemàtica
    Llegenda
    Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
    Presentació Ambdues Ambdues Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
    Tramitació Telemàtica
    Tramitar
    Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
    Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
    © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web