PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
19/03/2024 03:23:01
Cabecera Sabadell
Inici |  Informació de Procediment
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de Sabadell



Reclamació/Rectificació d'una plusvàlua



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònicaNivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Nivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Informació
Objecte No s'està d'acord amb el contingut d'una liquidació d'una plusvàlua. Es pot sol·lcitar o l'anul.lació d'una liquidació ja emesa no pagada o la devolució s'ha pagat o la rectificació de l'import.

Documentació necessària Instància genèrica amb la documentació justificativa de les al·legacions exposades
Qui el pot demanar Qualsevol persona interessada o el seu representant
Quan es pot realitzar
  • Reclamacions (per liquidacions): recurs de reposició a interposar en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la notificació expressa de l'acte del qual es sol·licita la revisió.

  • Rectificacions (per autoliquidacions): les sol·licituds es podran fer sempre que no s'hagi practicat liquidació definitiva per l'administració o hagin transcorregut els terminis de la prescripció o, si escau, el dret a la devolució de l'ingrés indegut.
Canals de tramitació presencial
  • Sabadell Atenció Ciutadana. Oficines SAC
  • Temps aproximat de resposta 1 mes des de l'entrada de la sol·licitud
    Preu Tràmit gratuït
    Silenci administratiu El termini màxim per resoldre aquest procediment és d 1 mes (reclamacions) o de 6 mesos (rectificacions). La manca de notificació expressa de la resolució dins d'aquest termini legitima la persona interessada per entendre la seva sol·licitud desestimada i per interposar el recurs administratiu o contenció administratiu que resulti pertinent.
    Vies de reclamació
    • DESESTIMACIÓ DE LA RECTIFICACIÓ D'UNA AUTOLIQUIDACIO. Contra aquest acte, que no exhaureix la via administrativa, podeu interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes, a comptar de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació, d'acord amb el que disposa l'article 14.2 del Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març. No obstant això, podeu interposar qualsevol altre recurs que considereu procedent.

    • DESESTIMACIÓ DE LA REPOSICIÓ CONTRA UNA LIQUIDACIÓ. Contra aquest acte, que exhaureix la via administrativa, podeu interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació, d'acord amb el que disposen els articles 112.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 10, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant això, podeu interposar qualsevol altre recurs que considereu procedent.
    Altra informació d'interès (més informació) Si és una sol·licitud de rectificació d'una autoliquidació per sol·licitar la no subjecció basada en les resolucions del Tribunal Constitucional hi ha un model específic que es troba a l'apartat "informació" del tràmit No subjeccions, exempcions i bonificacions de plusvàlua.

    Servei responsable
  • Gestió Tributària: IBI, Plusvàlua
  • Termini de resolució El termini màxim en què s'ha de notificar la resolució expressa és de 1 mes en el cas de reclamacions i de 6 mesos en el cas de rectificacions, a comptar des de la data en què la sol·licitud hagi tingut entrada en el registre electrònic de l'Ajuntament de Sabadell, sempre que no hi hagi cap dels supòsits que puguin ocasionar la suspensió o ampliació del termini esmentat. Transcorregut el termini sense que l'Ajuntament de Sabadell hagi notificat la resolució, la sol·licitud s'entendrà desestimada.

    Cita prèvia
  • Per demanar cita a les oficines del SAC, podeu fer-ho fent clic aquí o trucant al telèfon 010 (93 745 31 10 si truqueu des de mòbil).
  • Documentació a aportar
    Tipus Presentació
    Aj. Sol·licitud General: Instància de sol·licitud Obligatori Ambdues
    Aj. Apoderaments/autoritzacions: Autorització per a tramitar en nom d'una altra persona Opcional Ambdues
    Llegenda
    Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
    Presentació Ambdues Ambdues Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
    Tramitació Telemàtica
    Tramitar
    Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
    Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
    © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web