PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
19/03/2024 06:20:46
Cabecera Sabadell
Inici |  Informació de Procediment
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de Sabadell



Preinscripció i Matriculació: Primer cicle d'educació infantil en llars d'infants o escoles bressol públiques



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònicaNivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Nivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Informació
Objecte El procés de preinscripció i matriculació a les escoles bressol públiques es desenvolupa en el marc de la normativa que estableix el règim d'admissió d'alumnes i les normes per accedir als centres sostinguts amb fons públics, promulgada pel Departament d'Educació de la Generalitat i pel reglament que estableix les normes d'admissió de l'alumnat a les escoles bressol públiques de Sabadell.

Documentació necessària Juntament amb la sol·licitud i en el termini establert, cal presentar la documentació següent, que identifica la persona sol·licitant:
  • Certificat electrònic de la inscripció de naixement o el llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l'infant es troba en situació d'acolliment en família o institució, la resolució d'acolliment del Departament de Drets Socials.
  • Original i una còpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o, si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, el document d'identitat del país membre de la Unió Europea.

De manera extraordinària, les dades d'identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d'identitat o el llibre de família del país d'origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar. El director/a o la persona titular del centre l'ha de valorar i deixar constància per escrit de la decisió adoptada.

A més de la documentació que es presenta amb la sol·licitud de preinscripció, per formalitzar la matrícula cal presentar la documentació següent:
  • Una còpia del carnet de vacunacions, on constin les dosis rebudes amb les dates corresponents. Quan no es tingui el carnet de vacunacions, s'ha de presentar un certificat mèdic oficial o el carnet de salut de l'infant, on constin les dosis de vacuna rebudes amb les dates corresponents (article 4 de l'Ordre de 29 de juny de 1981, per la qual s'aprova l'establiment dels registres perifèrics de vacunacions). Si l'infant no ha estat vacunat per indicació mèdica o per altres circumstàncies, cal presentar un certificat mèdic oficial justificatiu.
  • El DNI renovat amb la nova adreça, si no es va poder presentar amb la sol·licitud de preinscripció.

Qui el pot demanar Usuaris del sistema educatiu. L'edat dels infants ha d'estar compresa entre 16 setmanes i 3 anys (cal que l'infant tingui les 16 setmanes l'1 de setembre de l'any en què s'inicia l'escolarització: ha d'haver nascut abans del 12 de maig). Si el centre té vacants, pot admetre al llarg del curs nens i nenes a partir del moment que compleixin 16 setmanes.


Quan es pot realitzar Calendari 2024-25:
  • Publicació de l'oferta: el 2 de maig de 2024.

  • Període de presentació de sol·licituds: del 8 al 21 de maig de 2024, ambdós inclosos.

  • Període de matrícula: del 16 al 22 de juny de 2024, ambdós inclosos.
Canals de tramitació presencial Es podrà sol·licitar suport als centres educatius, per a la realització dels tràmits telemàtics, relacionats amb la preinscripció i matrícula (presentació sol·licituds, reclamacions al barem provisional, reclamacions al barem definitiu i matrícula), durant els períodes ordinaris de preinscripció i matrícula, demanant cita prèvia al centre en primera opció.

Temps aproximat de resposta
  • Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació provisional: 31 de maig de 2024.

  • Termini per presentar una reclamació: del 3 al 7 de juny de 2024.

  • Sorteig del número de desempat: el 11 de juny de 2024 a les 11h.

  • Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació dels infants admesos i, si escau, de la llista d'espera: 17 de juny de 2024.

  • Preu Tràmit gratuït.
    Silenci administratiu No resulta d'aplicació en ser un tràmit de comunicació o declaració responsable.
    Vies de reclamació Les persones interessades poden presentar reclamacions davant la comissió de garanties d'admissió en relació amb les decisions d'aquest òrgan que els afectin, en el termini de tres dies hàbils, adjuntant la documentació acreditativa de les seves al·legacions, quan escaigui. Contra les decisions de la comissió de garanties d'admissió es pot interposar un recurs d'alçada davant el corresponent director/a dels serveis territorials del Departament d'Educació, la resolució del qual posa fi a la via administrativa.

    Altra informació d'interès (més informació) La sol·licitud de preinscripció es formalitza de forma telemàtica. L'enllaç es publica a la web del Servei d'Educació , durant el període de preinscripció.

    Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per infant i municipi.

    Servei responsable
  • Servei d'Educació
  • Termini de resolució Els recursos i les reclamacions s'han de resoldre dins un termini que garanteixi l'escolarització adequada de l'alumne/a.
    Documentació a aportar
    Tipus Presentació
    Aj. Sol·licitud General: Instància de sol·licitud Obligatori Telemàtica
    Aj. Apoderaments/autoritzacions: Autorització per a tramitar en nom d'una altre persona Opcional Telemàtica
    Llegenda
    Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
    Presentació Ambdues Ambdues Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
    Tramitació Telemàtica
    Tramitar
    Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
    Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
    © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web