PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
19/03/2024 04:31:46
Cabecera Sabadell
Inici |  Informació de Procediment
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de Sabadell



Preinscripció i matriculació: Formació professional de grau mitjà



Nivell de Modernització 1. Informació

Nivell de Modernització 1. Informació

Informació
Objecte El procés de preinscripció i matriculació als centres es desenvolupa en el marc de la normativa que estableix el règim d'admissió d'alumnes i les normes per accedir als centres sostinguts amb fons públics, promulgada pel Departament d'Educació de la Generalitat.

Documentació necessària La documentació que calgui presentar s'ha d'adjuntar, escanejada o fotografiada, en la sol·licitud de preinscripció que serà accessible mitjançant un enllaç al web del Departament (durant el termini de presentació de documentació)

Si s'ha presentat sol·licitud mitjançant formulari electrònic i s'ha indicat número d'identificador de l'alumne (RALC), NO cal aportar cap documentació identificativa.

Si l'alumne no té número RALC perquè no ha estat escolaritzat a Catalunya des del curs 2015-16, cal adjuntar en cas que sigui menor d'edat, llibre de família o document acreditatiu de la filiació. En cas de situació d'acolliment, resolució del Departament de Drets Socials.

També cal portar DNI, NIE, Passaport de pare, mare o tutor/a
Si és major d'edat, NOMÉS la documentació identificativa de l'alumne.

Qui el pot demanar Tenir el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), títol equivalent a efectes acadèmics o un altre de nivell superior. Tenir un títol d'FP Bàsica (que es pot obtenir cursant Programes de Formació i Inserció). Estar en possessió d'un altre títol de Tècnic o Tècnica. Haver superat la prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà o haver superat el curs de formació específic per a l'accés a cicles de grau mitjà.

Quan es pot realitzar CURS 2023-24:
PROCÉS PER ALUMNAT AMB CONTINUÏTAT D'ESCOLARITZACIÓ:
  • Publicació de l'oferta inicial: 11 d'abril de 2023.

  • Període de presentació de sol·licituds: del 12 al 18 d'abril de 2023, ambdós inclosos. Es pot presentar la documentació fins al 19 d'abril de 2023.

  • PROCÉS PER A LA RESTA D'ALUMNAT:
  • Període de presentació de sol·licituds: del 9 al 15 de maig de 2023, ambdós inclosos. Es pot presentar la documentació fins al 16 de maig de 2023.


Canals de tramitació presencial La sol·licitud s'ha de presentar al registre electrònic de la Generalitat mitjançant el formulari electrònic disponible al web del Departament d'Educació (Generalitat).

Via telemàtica: mitjançant sol·licitud electrònica (persones amb identitat digital Idecat, DNIe, certificat digital, etc.) o bé a través de sol·licitud en Suport Informàtic, que no requereix identitat digital.

Temps aproximat de resposta La normativa de la Generalitat regula cada curs els terminis de resposta a les peticions de preinscripció i matrícula.

Curs 2022-23:
PROCÉS PER ALUMNAT AMB CONTINUÏTAT D'ESCOLARITZACIÓ:
  • Publicació de la llista definitiva de sol·licituds admeses i excloses a aquest procés: 8 de maig de 2023.

  • Termini per presentar una reclamació: del 31 de maig al 7 de juny de 2023, utilitzant l'eina electrònica per adjuntar les reclamacions.

  • Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació, un cop resoltes les reclamacions: 14 de juny de 2023.

PROCÉS PER A LA RESTA D'ALUMNAT:
  • Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació provisional: 31 de maig de 2023.

  • Termini per presentar una reclamació: del 31 de maig al 7 de juny de 2023 utilitzant l'eina electrònica per adjuntar les reclamacions.

  • Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació, un cop resoltes les reclamacions: 14 de juny de 2023.

Preu Tràmit gratuït
Silenci administratiu No resulta d'aplicació en ser un tràmit de comunicació o declaració responsable.
Vies de reclamació Contra els acords i les decisions sobre l'admissió d'alumnes en centres públics es pot interposar un recurs d'alçada davant el director/a dels serveis territorials corresponents, la resolució del qual posa fi a la via administrativa.
Contra els acords i les decisions de les persones titulars dels centres privats concertats es pot presentar reclamació davant el director/a dels serveis territorials corresponents en el termini de tres dies, la resolució de la qual exhaureix la via administrativa.

Altra informació d'interès (més informació) CALENDARI CURS 2023-24:

1. ALUMNAT AMB CONTINUÏTAT D'ESCOLARITZACIÓ:
  • Publicació de la relació d'alumnes admesos i llista d'espera: 30 de juliol de 2023.

  • Període de matrícula ordinària per als alumnes preinscrits amb plaça assignada: del 3 al 7 de juliol de 2023, ambdós inclosos.

2. RESTA D'ALUMNAT:
  • Publicació de la relació d'alumnes admesos i llista d'espera: 30 de juny de 2023.

  • Període de matrícula ordinària per als alumnes preinscrits amb plaça assignada: del 3 al 7 de juliol de 2023, ambdós inclosos.

SEGON PERÍODE D'ADMISSIÓ:
Publicació de centres i cicles formatius amb places vacants: 24 de juliol de 2023.

Ampliació de peticions per al segon període d'admissió: del 25 al 27 de juliol de 2023.

Publicació de la llista d'admesos al centre: 31 de juliol de 2023.

Servei responsable
  • Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental
  • Documentació a aportar
    Tipus Presentació
    Aj. Sol·licitud General: Instància de sol·licitud Obligatori Telemàtica
    Aj. Apoderaments/autoritzacions: Autorització per a tramitar en nom d'una altre persona Opcional Telemàtica
    Llegenda
    Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
    Presentació Ambdues Ambdues Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
    Tramitació Telemàtica
    Tramitar
    Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
    Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
    © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web