v
23/04/2021 10:28:54
Cabecera Sabadell
Ajuntament de Sabadell :: Inici :: Informaciˇ de Procediment
Usuari an˛nim
Connectar

Ajuntament de SabadellBaixa de l'IAENivell de Modernitzaciˇ 1. InformaciˇNivell de Modernitzaciˇ 2. DescÓrrega de formularisNivell de Modernitzaciˇ 3. Iniciaciˇ electr˛nicaNivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Nivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Informaciˇ
Nom del trÓmit Baixa de l'IAE
Objecte Document preceptiu que cal presentar quan una societat vol comunicar a l'Ajuntament de Sabadell que deixa d'exercir una activitat en el nostre municipi (persones jurÝdiques que estiguin subjectes a tributaciˇ per l'impost).
Documentaciˇ necessÓria Cal emplenar l'imprŔs de baixa amb les dades que es demanen: identificaciˇ del subjecte passiu, adreša fiscal i tributÓria, epÝgraf, superfÝcie del local, la data de finalitzaciˇ de l'activitat i el motiu del cessament, etc. L'interessat rep una c˛pia del document. TambÚ es liquida, si s'escau, per la part proporcional de l'any.
Es pot fer servir el model propi de l'Ajuntament de Sabadell, per˛ tambÚ s'admet el model 840 de l'AgŔncia Estatal d'Administraciˇ TributÓria (AEAT).
Qui el pot demanar Persones interessades que tributen per l'IAE que ja no tinguin activitat econ˛mica o el seu representant
Quan es pot realitzar Tot l'any, abans d'un mes des des de la data de cessament de l'activitat
Canals de tramitaciˇ presencial
 • Sabadell Atenciˇ Ciutadana. Oficines SAC
 • Temps aproximat de resposta Al moment
  Preu TrÓmit gratu´t
  Vies de reclamaciˇ Contra aquest acte, que Ús un acte de trÓmit no qualificat, no podeu interposar cap recurs, sens perjudici que pugueu alĚlegar la vostra oposiciˇ per a la seva consideraciˇ en la resoluciˇ que posi fi al procediment, d'acord amb el que disposa l'article 112.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu com˙ de les administracions p˙bliques.
  Servei responsable Gestiˇ TributÓria: IAE, Vehicles, Guals, Residus
  Cita prŔvia
 • Per demanar cita a les oficines del SAC, podeu fer-ho fent clic aquÝ o trucant al telŔfon 010 (93 745 31 10 si truqueu des de m˛bil).

 • Documentaciˇ a aportar
  Tipus Presentaciˇ
  Aj. SolĚlicitud General: Aj. SolĚlicitud General Obligatori Ambdues
  Formulari especÝfic: Formulari especÝfic Opcional Ambdues

  Tramitaciˇ Presencial
  InstÓncia de SolĚlicitud
  Tramitaciˇ TelemÓtica
  Tramitar
  Llegenda
  Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
  Presentaciˇ Ambdues Ambdues Presencial Presencial TelemÓtica TelemÓtica
  © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Condicions d'˙s | AvÝs legal | PolÝtica de privacitat