v
17/04/2021 01:05:56
Cabecera Sabadell
Ajuntament de Sabadell :: Inici :: Informaciˇ de Procediment
Usuari an˛nim
Connectar

Ajuntament de SabadellCertificat hist˛ric de convivŔnciaNivell de Modernitzaciˇ 1. InformaciˇNivell de Modernitzaciˇ 2. DescÓrrega de formularisNivell de Modernitzaciˇ 3. Iniciaciˇ electr˛nicaNivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Nivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Informaciˇ
Nom del trÓmit Certificat hist˛ric de convivŔncia
Objecte Certificar les persones empadronades en una mateixa adreša durant un perÝode determinat, sempre que s'aporti autoritzaciˇ de tots els majors d'edat i s'acrediti la representaciˇ dels menors d'edat (referŔncia normativa Resoluciˇ 30/01/15 INE i Llei de Protecciˇ de Dades de CarÓcter Personal).
Documentaciˇ necessÓria - DNI, NIE o passaport en vigor.
- SolĚlicitud expressa on es fa constar l'organisme que solĚlicita la informaciˇ i persones amb les que cal acreditar la residŔncia.
- En cas d'actuar per representaciˇ: caldrÓ aportar emplenat el model "Autoritzaciˇ per tramitar en nom d'una altra persona".
- La representaciˇ dels menors d'edat caldrÓ acreditar-la amb el Llibre de famÝlia o certificat de naixement, i la de les persones incapacitades, amb la corresponent Resoluciˇ judicial.
Qui el pot demanar Persones empadronades a Sabadell, majors d'edat o menors emancipats, personalment o mitjanšant autoritzaciˇ, i els representants legals dels menors d'edat i dels incapacitats legalment.

La representaciˇ sempre s'ha d'acreditar: els majors d'edat que atorguin autoritzaciˇ per solĚlicitar o recollir el certificat a nom seu, ho han de fer per escrit on es deixi constÓncia de les seves dades i les de la persona que actua en el seu nom. ╔s imprescindible que la persona que fa el trÓmit s'identifiqui amb l'original del seu document identificatiu, i que aporti l'original o fotoc˛pia del document de la persona representada.

La representaciˇ dels menors d'edat i dels incapacitats legalment s'acredita mitjanšant el llibre de famÝlia, document identificatiu o resoluciˇ judicial sobre cust˛dia, segons sigui el cas.
Quan es pot realitzar Tot l'any
Canals de tramitaciˇ presencial
 • Sabadell Atenciˇ Ciutadana. Oficines SAC
 • Temps aproximat de resposta 10 dies hÓbils des de la data de la solĚlicitud
  Preu TrÓmit gratu´t
  Altra informaciˇ d'interŔs (mÚs informaciˇ) La vigent normativa padronal estableix l'obligatorietat de que s'aporti l'autoritzaciˇ de totes les persones majors d'edat que han de figurar en un certificat de convivŔncia, i acreditar la representaciˇ dels menors d'edat i de les persones incapacitades.

  - Quan s'actua per representaciˇ: s'haurÓ d'aportar emplenat el model "Autoritzaciˇ per tramitar en nom d'una altra persona".

  - Les peticions NO presencials de certificats que solĚliciten l'enviament per correu postal: rebran el document al domicili d'empadronament.

  - Cal fer una peticiˇ per escrit, signada, on consti la informaciˇ padronal que es solĚlicita i el motiu per al qual necessiten el certificat. TambÚ ha d'incloure l'autoritzaciˇ de les persones majors d'edat que han de figurar en el certificat, i acreditar la representaciˇ dels menors d'edat.

  - La documentaciˇ necessÓria perquŔ es pugui atendre la peticiˇ, s'haurÓ d'enviar a la secciˇ del Padrˇ d'Habitants, escanajada a l'adreša de correu electr˛nic: padro@ajsabadell.cat, o per fax al n˙mero 93 745 33 74.
  Servei responsable Padrˇ d'Habitants
  Cita prŔvia
 • Per demanar cita a les oficines del SAC, podeu fer-ho fent clic aquÝ o trucant al telŔfon 010 (93 745 31 10 si truqueu des de m˛bil).

 • Documentaciˇ a aportar
  Tipus Presentaciˇ
  Aj. SolĚlicitud General: Aj. SolĚlicitud General Obligatori Ambdues
  Aj. Apoderaments/autoritzacions: Aj. Apoderaments/autoritzacions Opcional Ambdues
  Resoluciˇ judicial incapacitaciˇ: Resoluciˇ judicial incapacitaciˇ Opcional Ambdues
  Llibre de famÝlia: Llibre de famÝlia Obligatori Ambdues

  Llegenda
  Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
  Presentaciˇ Ambdues Ambdues Presencial Presencial TelemÓtica TelemÓtica
  © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Condicions d'˙s | AvÝs legal | PolÝtica de privacitat