v
17/04/2021 10:58:11
Cabecera Sabadell
Ajuntament de Sabadell :: Inici :: Informaciˇ de Procediment
Usuari an˛nim
Connectar

Ajuntament de SabadellProrrateig de la quota de l'Impost sobre VehiclesNivell de Modernitzaciˇ 1. InformaciˇNivell de Modernitzaciˇ 2. DescÓrrega de formularisNivell de Modernitzaciˇ 3. Iniciaciˇ electr˛nicaNivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Nivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Informaciˇ
Nom del trÓmit Prorrateig de la quota de l'Impost sobre Vehicles.
Objecte Es solĚlicita poder abonar la part proporcional per trimestres, en cas de baixa definitiva, temporal per robatori o ren˙ncia Policia Municipal o una baixa per exportaciˇ.
En el cas de que l'interessat hagi satisfet la quota anual, podrÓ solĚlicitar la devoluciˇ de la part proporcional dels trimestres pels quals no hagi de tributar.
El prorrateig de les quotes les fa d'ofici el departament de Vehicles, d'acord amb la informaciˇ que facilita mensualment la DGT.
En el cas de que l'interessat presenti la peticiˇ abans que s'hagi processat el fitxer mensual, se li pot tramitar la solĚlicitud sense cap problema, d'acord amb els criteris indicats mÚs avall.

Pel fet de ser un prorrateig trimestral (trimestres naturals), la quota per la qual s'ha de tributar estarÓ en funciˇ de la data de baixa del vehicle:
- Baixa en el 1r trimestre: 1 de gener - 31 de marš / S'ha de liquidar 1 trimestre o retornar-ne 3 en el cas d'haver pagat el rebut anual.
- Baixa en el 2n trimestre: 1 d' abril - 30 de juny / S'han de liquidar 2 trimestres o retornar-ne 2 en el cas d'haver pagat el rebut anual.
- Baixa en el 3r trimestre: 1 de juliol - 30 de setembre / S'han de liquidar 3 trimestres o retornar-ne 1 en el cas d'haver pagat el rebut anual.
- Baixa en el 4t trimestre: 1 d' octubre - 31 de desembre / El rebut anual Ús correcte i no es pot fer cap devoluciˇ.

Documentaciˇ necessÓria Baixa definitiva per exportaciˇ o temporal per robatori, segellada per TrÓnsit o ren˙ncia de la Policia Municipal o Certificat de Destrucciˇ emŔs pel CAT.

Qui el pot demanar Qualsevol persona interessada titulars de vehicles o el seu representant
Quan es pot realitzar Tot l'any
Canals de tramitaciˇ presencial
 • Sabadell Atenciˇ Ciutadana. Oficines SAC

 • Temps aproximat de resposta Al moment
  Preu TrÓmit gratu´t
  Vies de reclamaciˇ Contra aquest acte, que Ús un acte de trÓmit no qualificat, no podeu interposar cap recurs, sens perjudici que pugueu alĚlegar la vostra oposiciˇ per a la seva consideraciˇ en la resoluciˇ que posi fi al procediment, d'acord amb el que disposa l'article 112.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu com˙ de les administracions p˙bliques.

  Servei responsable Gestiˇ TributÓria: IAE, Vehicles, Guals, Residus
  Cita prŔvia
 • Per demanar cita a les oficines del SAC, podeu fer-ho fent clic aquÝ o trucant al telŔfon 010 (93 745 31 10 si truqueu des de m˛bil).

 • Documentaciˇ a aportar
  Tipus Presentaciˇ
  Aj. SolĚlicitud General: Aj. SolĚlicitud General Obligatori Ambdues
  Baixa TrÓnsit, ren˙ncia Policia Municipal o certificat de destrucciˇ emŔs pel CAT: document acreditatiu Obligatori Ambdues
  Aj. Apoderaments/autoritzacions: Aj. Apoderaments/autoritzacions Opcional Ambdues

  Tramitaciˇ Presencial
  Descarregar
  Tramitaciˇ TelemÓtica
  Tramitar
  Llegenda
  Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
  Presentaciˇ Ambdues Ambdues Presencial Presencial TelemÓtica TelemÓtica
  © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Condicions d'˙s | AvÝs legal | PolÝtica de privacitat