v
23/04/2021 10:13:40
Cabecera Sabadell
Ajuntament de Sabadell :: Inici :: Informaciˇ de Procediment
Usuari an˛nim
Connectar

Ajuntament de SabadellCertificat de convivŔncia actualNivell de Modernitzaciˇ 1. InformaciˇNivell de Modernitzaciˇ 2. DescÓrrega de formularisNivell de Modernitzaciˇ 3. Iniciaciˇ electr˛nicaNivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Nivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Informaciˇ
Nom del trÓmit Certificat de convivŔncia actual
Objecte Certifica les persones empadronades en una mateixa adreša, sempre que s'aporti autoritzaciˇ de tots els majors d'edat i s'acrediti la representaciˇ dels menors d'edat (referŔncia normativa Resoluciˇ 30/01/15 INE i Llei de Protecciˇ de Dades de CarÓcter Personal).

En el cas de no aportar les corresponents autoritzacions, ˙nicament es podrÓ fer constar el n˙mero de persones inscrites.
Documentaciˇ necessÓria - DNI, NIE o passaport en vigor.
- Autoritzaciˇ de totes les persones majors d'edat empadronades al domicili, expressa i acompanyada de les fotoc˛pies dels documents d'identitat, i acreditaciˇ de la representaciˇ legal dels menors d'edat.
- En el cas de representaciˇ: s'haurÓ d'aportar emplenat el model "Autoritzaciˇ per tramitar en nom d'una altra persona".
- La representaciˇ dels menors d'edat calacreditar-la amb el Llibre de famÝlia o certificat de naixement o Resoluciˇ judicial sobre cust˛dia, si fos el cas. La representaciˇ de les persones incapacitades, amb la resoluciˇ judicial corresponent.
Qui el pot demanar Persones empadronades a Sabadell, majors d'edat i els menors emancipats, personalment o mitjanšant representaciˇ, i els representants legals dels menors d'edat i dels incapacitats legalment.

La representaciˇ sempre s'ha d'acreditar:

- Els majors d'edat que atorguin autoritzaciˇ per solĚlicitar o recollir el certificat a nom seu ho han de fer per escrit deixant constÓncia de les seves dades i les de la persona que actua en nom seu. ╔s imprescindible que la persona que fa el trÓmit s'identifiqui amb l'original del seu document d'identitat i que aporti l'original o fotoc˛pia del document de la persona representada.

- La representaciˇ dels menors d'edat i dels incapacitats legalment s'acredita mitjanšant el llibre de famÝlia, document d'identitat o resoluciˇ judicial sobre cust˛dia, segons sigui el cas.

Per reflectir les dades personals de qualsevol empadronat al domicili, caldrÓ disposar de l'autoritzaciˇ corresponent.
Quan es pot realitzar Tot l'any
Canals de tramitaciˇ presencial
 • Sabadell Atenciˇ Ciutadana. Oficines SAC

 • Temps aproximat de resposta Presencialment: Al moment
  Resta de canals: mÓxim 10 dies hÓbils des del moment que presenta la sol.licitud.
  Preu TrÓmit gratu´t
  Altra informaciˇ d'interŔs (mÚs informaciˇ) Els documents identificatius han d'estar en vigor. Un document caducat no Ús vÓlid, excepte si s'acompanya de la solĚlicitud de renovaciˇ.

  - Quan s'actua per representaciˇ: s'haurÓ d'aportar emplenat el model "Autoritzaciˇ per tramitar en nom d'una altra persona".

  - Les peticions NO presencials de certificats que solĚliciten l'enviament per correu postal: rebran el document al domicili d'empadronament.

  Cal fer una peticiˇ per escrit, signada, on consti la informaciˇ padronal que es solĚlicita i el motiu per al qual necessiten el certificat. TambÚ ha d'incloure l'autoritzaciˇ de les persones majors d'edat que han de figurar en el certificat, i acreditar la representaciˇ dels menors d'edat.

  La documentaciˇ necessÓria perquŔ es pugui atendre la peticiˇ, s'haurÓ d'enviar a la secciˇ del Padrˇ d'Habitants, escanajada a l'adreša de correu electr˛nic: padro@ajsabadell.cat, o per fax al n˙mero 93 745 33 74.
  Servei responsable Padrˇ d'Habitants
  Cita prŔvia
 • Per demanar cita a les oficines del SAC, podeu fer-ho fent clic aquÝ o trucant al telŔfon 010 (93 745 31 10 si truqueu des de m˛bil).

 • Documentaciˇ a aportar
  Tipus Presentaciˇ
  Aj. SolĚlicitud General: Aj. SolĚlicitud General Obligatori Ambdues
  Aj. Apoderaments/autoritzacions: Aj. Apoderaments/autoritzacions Opcional Ambdues
  Resoluciˇ judicial persones incapacitades: Resoluciˇ judicial persones incapacitades Obligatori Ambdues
  Resoluciˇ judicial sobre cust˛dia: Resoluciˇ judicial sobre cust˛dia Obligatori Ambdues

  Llegenda
  Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
  Presentaciˇ Ambdues Ambdues Presencial Presencial TelemÓtica TelemÓtica
  © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Condicions d'˙s | AvÝs legal | PolÝtica de privacitat