v
22/04/2021 18:16:23
Cabecera Sabadell
Ajuntament de Sabadell :: Inici :: Informaciˇ de Procediment
Usuari an˛nim
Connectar

Ajuntament de SabadellCertificat de residŔncia amb data d'altaNivell de Modernitzaciˇ 1. InformaciˇNivell de Modernitzaciˇ 2. DescÓrrega de formularis

Nivell de Modernitzaciˇ 2. DescÓrrega de formularis

Informaciˇ
Nom del trÓmit Certificat de residŔncia amb data d'alta
Objecte Certificar la darrera data d'alta d'inscripiciˇ en el padrˇ d'habitants de Sabadell.
Documentaciˇ necessÓria - DNI, NIE o passaport en vigor
- En cas d'actuar per representaciˇ: caldrÓ aportar emplenat el model "Autoritzaciˇ per tramitar en nom d'una altra persona".
- La representaciˇ dels menors d'edat caldrÓ acreditar-la amb el llibre de famÝlia o certificat de naixement i la de les persones incapacitades, amb la corresponent resoluciˇ judicial.
Qui el pot demanar - Persones empadronades a Sabadell, majors d'edat i els menors emancipats, personalment o mitjanšant autoritzaciˇ, i els representants legals dels menors d'edat i dels incapacitats legalment.

- La representaciˇ sempre s'ha d'acreditar: els majors d'edat que atorguin autoritzaciˇ per solĚlicitar o recollir el certificat a nom seu, ho han de fer per escrit on es deixi constÓncia de les seves dades i les de la persona que actua en el seu nom. ╔s imprescindible que la persona que fa el trÓmit s'identifiqui amb l'original del seu document identificatiu, i que aporti l'original o fotoc˛pia del document de la persona representada.

- La representaciˇ dels menors d'edat i dels incapacitats legalment s'acredita mitjanšant el llibre de famÝlia i el document identificatiu o resoluciˇ judicial sobre cust˛dia, segons sigui el cas.
Quan es pot realitzar Tot l'any
Canals de tramitaciˇ presencial
 • Sabadell Atenciˇ Ciutadana. Oficines SAC

 • Temps aproximat de resposta Presencialment: al moment
  Resta de canals: mÓxim 10 dies hÓbils des del moment que presenta la solĚlicitud.
  Preu TrÓmit gratu´t
  Altra informaciˇ d'interŔs (mÚs informaciˇ) Els documents identificatius caducats no sˇn vÓlids, a no ser que s'acompanyin de la solĚlicitud de renovaciˇ.

  - Quan s'actua per representaciˇ: s'haurÓ d'aportar emplenat el model "Autoritzaciˇ per tramitar en nom d'una altra persona".

  - Les peticions NO presencials de certificats que solĚliciten l'enviament per correu postal: rebran el document al domicili d'empadronament.

  (*) Cal fer una peticiˇ per escrit, signada, on consti la informaciˇ padronal que es solĚlicita i el motiu per al qual necessiten el certificat. TambÚ ha d'incloure l'autoritzaciˇ de les persones majors d'edat que han de figurar en el certificat, i acreditar la representaciˇ dels menors d'edat.

  La documentaciˇ necessÓria perquŔ es pugui atendre la peticiˇ, s'haurÓ d'enviar a la secciˇ del Padrˇ d'Habitants, escanajada a l'adreša de correu electr˛nic: padro@ajsabadell.cat, o per fax al n˙mero 93 745 33 74.

  (*) Aquest requisit no serÓ necessari en cas que es disposi de certificat digital.

  Servei responsable Padrˇ d'Habitants
  Cita prŔvia
 • Per demanar cita a les oficines del SAC, podeu fer-ho fent clic aquÝ o trucant al telŔfon 010 (93 745 31 10 si truqueu des de m˛bil).

 • Documentaciˇ a aportar
  Tipus Presentaciˇ
  Aj. SolĚlicitud General: Aj. SolĚlicitud General Obligatori Ambdues
  Aj. Apoderaments/autoritzacions: Aj. Apoderaments/autoritzacions Opcional Ambdues
  Resoluciˇ judicial persones incapacitades: Resoluciˇ judicial persones incapacitades Opcional Ambdues
  Llibre de famÝlia : Llibre de famÝlia Obligatori Ambdues
  Certificat de naixement: Certificat de naixement Opcional Ambdues

  Llegenda
  Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
  Presentaciˇ Ambdues Ambdues Presencial Presencial TelemÓtica TelemÓtica
  © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Condicions d'˙s | AvÝs legal | PolÝtica de privacitat