v
23/04/2021 10:08:00
Cabecera Sabadell
Ajuntament de Sabadell :: Inici :: Informaciˇ de Procediment
Usuari an˛nim
Connectar

Ajuntament de SabadellInscripcions a la Mitja Maratˇ, Mitja per Relleus i Cursa dels 14Nivell de Modernitzaciˇ 1. InformaciˇNivell de Modernitzaciˇ 2. DescÓrrega de formularisNivell de Modernitzaciˇ 3. Iniciaciˇ electr˛nicaNivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Nivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Informaciˇ
Nom del trÓmit Inscripcions a la Mitja Maratˇ, Mitja per Relleus i Cursa dels 14
Objecte Per la Festa Major del mes de setembre de cada any tenen lloc 3 curses en un mateix recorregut de 7, 14 i 21 km.
Documentaciˇ necessÓria Cal emplenar un formulari telemÓtic.
Qui el pot demanar Qualsevol persona interessada mÚs gran de 16 anys a la Mitja Maratˇ i 14 km, i a tots els majors de 14 anys pels inscrits a la Mitja Maratˇ. Cada corredor participa sota la seva responsabilitat i tenint el nivell i la condiciˇ fÝsica suficient per afrontar la prova.
Quan es pot realitzar
 • EN L'ANY 2021 NO ES CELEBRARAN AQUESTES CURSES A CAUSA DEL COVID-19.
 • Canals de tramitaciˇ TelemÓtic/electr˛nic: Associaciˇ Mitja Maratˇ.
  Temps aproximat de resposta Al moment
  Preu Segons cursa
  Altra informaciˇ d'interŔs (mÚs informaciˇ) Inscripcions 2019:

  MITJA MARATË PER RELLEUS

  Els participants han de ser majors de 14 anys i s'hi ha d'inscriure per Internet,fins divendres dia 6, a les 20h des de casa

  MITJA MARATË I CURSA DELS 14 KM

  Els participans s'hi poden inscriure a travÚs d'Internet

  Els drets d'inscripciˇ per atletes federats d'atletisme per la Mitja Martatˇ i la Cursa dels 14 Km sˇn de 16 Ą, fins el dia 31 de juliol de 2019 i de 18 Ą a partir d'aquesta data fins el dia 6 de setembre.
  El preu pels atletes NO federats Ús de 18 Ą fins el 31 de juliol i de 20 Ą a partir d'aquesta data i fins el divendres 6 de setembre.
  Les inscripcions el dia anterior i el mateix dia de la cursa en cas d'haver-hi dorsals lliures tindran un cost de 20Ą.
  La inscripciˇ a la Mitja Maratˇ per relleus, tÚ un cost per equip de 3 corredors, de 45 Ą
  En el moment de fer-se la inscripciˇ via internet el/la participant rebrÓ un missatge de conformitat, que haurÓ d'imprimir i presentar el dia de la Mitja Maratˇ, i fins a un quart d'hora abans que comenci, per tal que li sigui lliurat el corresponent dorsal i xip amb el qual es controlarÓ la seva participaciˇ.
  TambÚ es podran retirar els dorsals i xips el dissabte dia 7, de 10h a 13.30h i de 16h a 20h, al Concessionari Renault Auser, Comerš 100, de Sabadell.
  Pels i les residents fora de Sabadell es pot retirar el dorsal el mateix dia de la prova de 7.30 a 8.30h a la zona de la sortida.

  RECORREGUT

  SORTIDA i PUNT DE GIR: Cru´lla del pg. de Sant Oleguer amb el c. de Pablo Iglesias (baixada a la Bassa), c. de Brutau, av. de BarberÓ, c. de ClemŔncia Isaura, ctra. de Barcelona, c. de l'Horta Novella, c. de Sant Pere, c. de Sant Pau, pl. de Sant Roc, c. de Sant Quirze, c. d'en Font, c. de l'Escola Industrial, c. de GrÓcia, pl. de Granados, rda. de Zamenhof, via de MassaguÚ, pg. de Manresa, pg. de la Plaša Major, Rambla, av. de BarberÓ, c. de Brutau, pg. de Sant Oleguer.

  META: Situada al pg. de Sant Oleguer: a la dreta del c. de Covilha / a l'esquerra del rŔtol en vermell "Pavellˇ Municipal d'Esports".

  A la 2a i 3a volta, una vegada fet el punt de gir, es torna pel mateix c. de Brutau per la part oposada a la qual s'ha fet la baixada en direcciˇ a la meta.
  Servei responsable Servei d'Esports

  Documentaciˇ a aportar
  Tipus Presentaciˇ
  Aj. SolĚlicitud General: Aj. SolĚlicitud General Obligatori Ambdues
  Aj. SolĚlicitud General: Aj. SolĚlicitud General Obligatori TelemÓtica

  Tramitaciˇ TelemÓtica
  Tramitar
  Llegenda
  Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
  Presentaciˇ Ambdues Ambdues Presencial Presencial TelemÓtica TelemÓtica
  © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Condicions d'˙s | AvÝs legal | PolÝtica de privacitat