v
17/04/2021 11:06:12
Cabecera Sabadell
Ajuntament de Sabadell :: Inici :: Informaciˇ de Procediment
Usuari an˛nim
Connectar

Ajuntament de SabadellExercici dret de rectificaciˇ de dades de carÓcter personalNivell de Modernitzaciˇ 1. InformaciˇNivell de Modernitzaciˇ 2. DescÓrrega de formularisNivell de Modernitzaciˇ 3. Iniciaciˇ electr˛nicaNivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Nivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Informaciˇ
Nom del trÓmit Exercici dret de rectificaciˇ de dades de carÓcter personal.
Objecte Dret que tÚ la persona interessada a rectificar les seves dades quan siguin inexactes o incompletes.
Documentaciˇ necessÓria Formulari especÝfic degudament emplenat i signat.
En el cas que no faci la solĚlicitud la persona interessada, cal aportar l'autoritzaciˇ.
Qui el pot demanar Qualsevol persona interessada o el seu representant, que pot ser qui legalment ostenti dita representaciˇ (per exemple, els pares respecte dels menors de 14 anys) o alg˙ en qui l'interessat hagi autoritzat o apoderat a l'efecte.
Quan es pot realitzar Tot l'any
Canals de tramitaciˇ
 • Sabadell Atenciˇ Ciutadana. Oficines SAC
 • Temps aproximat de resposta Sense demora injustificada.
  Preu TrÓmit gratu´t.
  Silenci administratiu No resulta d'aplicaciˇ.
  El termini mÓxim per resoldre aquest procediment no estÓ delimitat, s'ha de respondre sense demora injustificada. La manca de notificaciˇ expressa de la resoluciˇ passat un temps legitima la persona interessada per presentar una reclamaciˇ davant el Delegat de Protecciˇ de Dades de l'Ajuntament, l'Autoritat de Protecciˇ de Dades de Catalunya o l'Agencia Espanyola de Protecciˇ de Dades.
  Vies de reclamaciˇ La persona interessada pot presentar una reclamaciˇ davant el Delegat de Protecciˇ de Dades de l'Ajuntament, l'Autoritat de Protecciˇ de Dades de Catalunya o l'Agencia Espanyola de Protecciˇ de Dades.
  Altra informaciˇ d'interŔs (mÚs informaciˇ) Aquest dret es troba regulat als articles 16 i 19 del RGPD, i fa referŔncia al dret que tÚ qualsevol persona fÝsica a rectificar les seves dades personals inexactes i que es completin les seves dades personals incompletes, fins i tot mitjanšant una declaraciˇ addicional.

  Per fer-ho caldrÓ indicar a quines dades es fa referŔncia i la correcciˇ que cal realitzar. Quan sigui necessari, caldrÓ acompanyar a la solĚlicitud la documentaciˇ que justifiqui la inexactitud o el carÓcter incomplert de les dades personals.

  TrÓmit personalÝssim que nomÚs es pot efectuar respecte a les pr˛pies dades o a les d'aquelles persones que s'acrediti la representaciˇ (fills menors d'edat, incapacitats o persones amb un poder de representaciˇ que inclogui expressament la facultat d'efectuar aquest trÓmit).

  Aix˛ implica que nomÚs el titular de les dades o el seu representant pot exercir-los. Per aquesta raˇ s'haurÓ d'acreditar la seva personalitat:
  - Si realitza el trÓmit a travÚs de la seu electr˛nica o signa electr˛nicament aquest formulari, haurÓ d'utilitzar un certificat digital vÓlid.
  - Si realitza el trÓmit de forma presencial s'haurÓ d'acreditar amb el DNI o document equivalent en el moment de la presentaciˇ de la solĚlicitud.
  - Si envia un escrit o aquest formulari, signat de forma manuscrita, per correu ordinari o electr˛nic, haurÓ d'adjuntar c˛pia del DNI o document equivalent.

  Si el trÓmit es realitza a travÚs d'un representant, haurÓ d'acreditar la representaciˇ i la identitat del representat i representant.
  Servei responsable Transformaciˇ organitzativa.
  Termini de resoluciˇ Sense demora injustificada.
  Cita prŔvia Podeu reservar aquÝ o trucar al telŔfon 010 (93 745 31 10 si truqueu des de m˛bil).

  Documentaciˇ a aportar
  Tipus Presentaciˇ
  Aj. SolĚlicitud General: Aj. SolĚlicitud General Obligatori Ambdues
  Aj. Apoderaments/autoritzacions: Aj. Apoderaments/autoritzacions Opcional Ambdues
  Formulari especÝfic de solĚlicitud: Formulari especÝfic de solĚlicitud Obligatori Ambdues

  Tramitaciˇ Presencial
  InstÓncia de SolĚlicitud
  Tramitaciˇ TelemÓtica
  Tramitar
  Llegenda
  Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
  Presentaciˇ Ambdues Ambdues Presencial Presencial TelemÓtica TelemÓtica
  © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Condicions d'˙s | AvÝs legal | PolÝtica de privacitat