v
17/04/2021 01:37:52
Cabecera Sabadell
Ajuntament de Sabadell :: Inici :: Informaciˇ de Procediment
Usuari an˛nim
Connectar

Ajuntament de SabadellExercici dret d'oposiciˇ al tractament de dades de carÓcter personalNivell de Modernitzaciˇ 1. InformaciˇNivell de Modernitzaciˇ 2. DescÓrrega de formularisNivell de Modernitzaciˇ 3. Iniciaciˇ electr˛nicaNivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Nivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Informaciˇ
Nom del trÓmit Exercici dret d'oposiciˇ al tractament de dades de carÓcter personal.
Objecte Dret que tÚ la persona interessada a a oposar-se, en qualsevol moment, per motius relacionats amb la seva situaciˇ particular, al fet que dades personals que el concerneixen siguin objecte d'un tractament.
Documentaciˇ necessÓria Formulari especÝfic degudament emplenat i signat.
En el cas que no faci la solĚlicitud la persona interessada, cal aportar l'autoritzaciˇ.
Qui el pot demanar Qualsevol persona interessada o el seu representant, que pot ser qui legalment exerceixi la representaciˇ (per exemple, els pares respecte dels menors de 14 anys) o alg˙ en qui l'interessat hagi autoritzat o apoderat.
Quan es pot realitzar Tot l'any.
Canals de tramitaciˇ
 • Sabadell Atenciˇ Ciutadana. Oficines SAC
 • Temps aproximat de resposta Sense demora injustificada.
  Preu TrÓmit gratu´t.
  Silenci administratiu No resulta d'aplicaciˇ.
  El termini mÓxim per resoldre aquest procediment no estÓ delimitat, s'ha de respondre sense demora injustificada. La manca de notificaciˇ expressa de la resoluciˇ passat un temps legitima la persona interessada per presentar una reclamaciˇ davant el Delegat de Protecciˇ de Dades de l'Ajuntament, l'Autoritat de Protecciˇ de Dades de Catalunya o l'Agencia Espanyola de Protecciˇ de Dades.
  Vies de reclamaciˇ La persona interessada pot presentar una reclamaciˇ davant el Delegat de Protecciˇ de Dades de l'Ajuntament, l'Autoritat de Protecciˇ de Dades de Catalunya o l'Agencia Espanyola de Protecciˇ de Dades.
  Altra informaciˇ d'interŔs (mÚs informaciˇ) Aquest dret es troba regulat a l'article 21 del RGPD, i fa referŔncia al dret que tÚ qualsevol persona fÝsica a oposar-se al tractament de les seves dades personals, quan:
  - El tractament es basa en l'interŔs p˙blic o l'exercici de poders p˙blics conferits al responsable, o en l'interŔs legÝtim perseguit pel responsable del tractament o per un tercer. En aquest cas, l'oposiciˇ s'ha de fonamentar en motius relacionats amb la seva situaciˇ personal. El responsable del tractament ha de deixar de tractar-les, tret que el responsable acrediti un interŔs legÝtim que prevalgui sobre el de la persona interessada o sigui necessari per exercir o defensar reclamacions.
  - El tractament tÚ per objecte el mÓrqueting directe, inclosa l'elaboraciˇ de perfils relacionats amb aquest mÓrqueting.
  - El tractament tÚ fins estadÝstics o d'investigaciˇ cientÝfica o hist˛rica i s'invoca un motiu relacionat amb la seva situaciˇ personal.

  A fi i efecte d'acreditar els motius fonamentals i legÝtims d'oposiciˇ al tractament de les dades de carÓcter personal, serÓ necessÓria l'aportaciˇ de la documentaciˇ que ho justifiqui.

  TrÓmit personalÝssim que nomÚs es pot efectuar respecte a les pr˛pies dades o a les d'aquelles persones que s'acrediti la representaciˇ (fills menors d'edat, incapacitats o persones amb un poder de representaciˇ que inclogui expressament la facultat d'efectuar aquest trÓmit).

  Aix˛ implica que nomÚs el titular de les dades o el seu representant pot exercir-los. Per aquesta raˇ s'haurÓ d'acreditar la seva personalitat:
  - Si fa el trÓmit a travÚs de la seu electr˛nica o signa electr˛nicament aquest formulari, haurÓ d'utilitzar un certificat digital vÓlid.
  - Si fa el trÓmit de forma presencial s'haurÓ d'acreditar amb el DNI o document equivalent en el moment de la presentaciˇ de la solĚlicitud.
  - Si envia un escrit o aquest formulari, signat de forma manuscrita, per correu ordinari o electr˛nic, haurÓ d'adjuntar c˛pia del DNI o document equivalent.

  Si el trÓmit es fa per mitjÓ d'un representant, haurÓ d'acreditar la representaciˇ i la identitat del representat i representant.
  Servei responsable Transformaciˇ Organitzativa.
  Termini de resoluciˇ Sense demora injustificada.
  Cita prŔvia Podeu reservar aquÝ o trucar al telŔfon 010 (93 745 31 10 si truqueu des de m˛bil).

  Documentaciˇ a aportar
  Tipus Presentaciˇ
  Aj. SolĚlicitud General: Aj. SolĚlicitud General Obligatori Ambdues
  Aj. Apoderaments/autoritzacions: Aj. Apoderaments/autoritzacions Opcional Ambdues
  Formulari especÝfic de solĚlicitud: Formulari especÝfic de solĚlicitud Obligatori Ambdues

  Tramitaciˇ Presencial
  InstÓncia de SolĚlicitud
  Tramitaciˇ TelemÓtica
  Tramitar
  Llegenda
  Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
  Presentaciˇ Ambdues Ambdues Presencial Presencial TelemÓtica TelemÓtica
  © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Condicions d'˙s | AvÝs legal | PolÝtica de privacitat