v
23/04/2021 09:52:04
Cabecera Sabadell
Ajuntament de Sabadell :: Inici :: Informaciˇ de Procediment
Usuari an˛nim
Connectar

Ajuntament de Sabadell(FUE) Declaraciˇ responsable en matŔria de salut alimentÓria per establiments no sedentaris, fires i altres esdevenimentsNivell de Modernitzaciˇ 1. InformaciˇNivell de Modernitzaciˇ 2. DescÓrrega de formularisNivell de Modernitzaciˇ 3. Iniciaciˇ electr˛nicaNivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Nivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Informaciˇ
Nom del trÓmit (FUE) Declaraciˇ responsable en matŔria de salut alimentÓria per establiments no sedentaris, fires i altres esdeveniments
Objecte ╔s el rŔgim d'intervenciˇ pel qual la persona interessada declara, sota la seva responsabilitat, les dades de l'establiment i de l'activitat no sedentÓria i manifesta que compleix i aplica els requisits establerts a la legislaciˇ sanitÓria i que es compromet a mantenir-ne el compliment durant l'exercici d'aquesta activitat.

Amb carÓcter previ a aquesta declaraciˇ Ús necessari que aquests establiments constin al registre d'establiments minoristes d'alimentaciˇ del municipi on el titular tingui la seu, excepte si tenen un establiment fix de venda minorista que, en aquest cas, han de constar al municipi on tinguin l'establiment fix.
Documentaciˇ necessÓria Formulari especÝfic de declaraciˇ responsable en matŔria de salut alimentÓria en mercats no sedentaris, fires i altres esdeveniments, degudament emplenat i signat
Qui el pot demanar Qualsevol persona interessada titular d'un establiment no sedentari on s'elaborin, comercialitzin o serveixin aliments, que vulgui participar en fires o altres esdeveniments al municipi de Sabadell o el seu representant.
Quan es pot realitzar Abans de l'inici de la fira o esdeveniment.
Canals de tramitaciˇ NomÚs TelemÓtic/electr˛nic
Temps aproximat de resposta No establert
Preu TrÓmit gratu´t
Silenci administratiu No resulta d'aplicaciˇ al ser un trÓmit de declaraciˇ responsable
Vies de reclamaciˇ No es pot interposar cap recurs al no haver-hi resoluciˇ.
Altra informaciˇ d'interŔs (mÚs informaciˇ) Si la de la declaraciˇ presenta inexactituds, falsedats o omissiˇ de carÓcter essencial es donarÓ audiŔncia a la persona interessada per tal que ho pugui esmenar. En cas que no s'esmeni, s'iniciarÓ el trÓmit per deixar sense efecte la declaraciˇ responsable.
Servei responsable Servei de Salut
Termini de resoluciˇ Les declaracions responsables en matŔria de salut alimentÓria presentades d'acord amb el que estableix la normativa vigent, sˇn eficaces des de la seva entrada al Registre general de l'Ajuntament. En conseqŘŔncia, no hi ha resoluciˇ ni opera el silenci administratiu.
Cita prŔvia

Documentaciˇ a aportar
Tipus Presentaciˇ
Aj. SolĚlicitud General: Aj. SolĚlicitud General Obligatori Ambdues
Formulari especÝfic: Formulari especÝfic Opcional Ambdues

Tramitaciˇ Presencial
InstÓncia de SolĚlicitud
Tramitaciˇ TelemÓtica
Tramitar
Llegenda
Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
Presentaciˇ Ambdues Ambdues Presencial Presencial TelemÓtica TelemÓtica
© Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Condicions d'˙s | AvÝs legal | PolÝtica de privacitat