v
23/04/2021 11:31:51
Cabecera Sabadell
Ajuntament de Sabadell :: Inici :: Informaciˇ de Procediment
Usuari an˛nim
Connectar

Ajuntament de Sabadell(FUE) Declaraciˇ responsable en matŔria de salut alimentÓria per establiments sedentarisNivell de Modernitzaciˇ 1. InformaciˇNivell de Modernitzaciˇ 2. DescÓrrega de formularisNivell de Modernitzaciˇ 3. Iniciaciˇ electr˛nicaNivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Nivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Informaciˇ
Nom del trÓmit (FUE) Declaraciˇ responsable en matŔria de salut alimentÓria per establiments sedentaris.
Objecte ╔s el rŔgim d'intervenciˇ pel qual la persona interessada declara, sota la seva responsabilitat, les dades de l'establiment i de l'activitat i manifesta que compleix i aplica els requisits establerts a la legislaciˇ sanitÓria i que es compromet a mantenir-ne el compliment durant l'exercici d'aquesta activitat.
Se sotmeten a aquest rŔgim els establiments i les empreses alimentÓries que manipulin, transformin, envasin, emmagatzemin o serveixin aliments per a la seva venda o entrega “in situ” al consumidor final, amb o sense repartiment a domicili, per a colĚlectivitats, aixÝ com quan aquests subministren a altres establiments d'aquestes mateixes caracterÝstiques, i es tracti d'una activitat marginal en termes tant econ˛mics com de producciˇ, respecte de la realitzada per aquells, que es dugui a terme en l'Ómbit de la unitat sanitÓria local, zona de salut o territori d'iguals caracterÝstiques o finalitat que defineixi l'autoritat competent corresponent.
Documentaciˇ necessÓria Formulari especÝfic de declaraciˇ responsable en matŔria de salut alimentÓria per establiments sedentaris (o canvi de titular/explotador) d'acord amb el model normalitzat degudament emplenat i signat.
Qui el pot demanar Qualsevol persona interessada que vulgui obrir un establiment on s'elaborin, comercialitzin o serveixin aliments, o el seu representant legal.
Quan es pot realitzar Tot l'any. per˛ s'ha de presentar juntament amb la comunicaciˇ prŔvia o declaraciˇ responsable de l'establiment si estÓ subjecte a algun d'aquests rŔgims.
Sempre abans de l'inici de l'activitat si l'establiment estÓ subjecte a llicŔncia.
Canals de tramitaciˇ NomÚs TelemÓtic/electr˛nic
Temps aproximat de resposta No determinat.
Preu TrÓmit gratu´t.
Silenci administratiu No resulta d'aplicaciˇ al ser u tramit de declaraciˇ responsable
Vies de reclamaciˇ No es pot interposar cap recurs al no haver-hi resoluciˇ.
Altra informaciˇ d'interŔs (mÚs informaciˇ) Les declaracions responsables han d'estar complimentades en tots el seus apartats.
Quan el servei tŔcnic municipal, en comprovar les dades consignades a aquesta declaraciˇ responsable detecti inexactitud, falsedat o omissiˇ de carÓcter essencial, es donarÓ audiŔncia a la persona interessada, i que aquesta pugui esmenar les deficiŔncies observades. En cas de no esmenar-se, es farÓ informe jurÝdic i Decret per procedir a deixar sense efectes la declaraciˇ responsable.
Servei responsable Regidoria de Salut.
Termini de resoluciˇ Les declaracions responsables en matŔria de salut alimentÓria presentades d'acord amb el que estableix la normativa vigent, sˇn eficaces des de la seva entrada al Registre general de l'Ajuntament. En conseqŘŔncia, no hi ha resoluciˇ.
Cita prŔvia

Documentaciˇ a aportar
Tipus Presentaciˇ
Aj. SolĚlicitud General: Aj. SolĚlicitud General Obligatori TelemÓtica
Aj. Apoderaments/autoritzacions: Aj. Apoderaments/autoritzacions Opcional TelemÓtica

Tramitaciˇ Presencial
InstÓncia de SolĚlicitud
Tramitaciˇ TelemÓtica
Tramitar
Llegenda
Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
Presentaciˇ Ambdues Ambdues Presencial Presencial TelemÓtica TelemÓtica
© Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Condicions d'˙s | AvÝs legal | PolÝtica de privacitat