v
17/04/2021 00:50:09
Cabecera Sabadell
Ajuntament de Sabadell :: Inici :: Informaciˇ de Procediment
Usuari an˛nim
Connectar

Ajuntament de SabadellAutoritzaciˇ per festa/sopar ve´nal al carrer durant la revetlla de Sant Joan i Sant PereNivell de Modernitzaciˇ 1. InformaciˇNivell de Modernitzaciˇ 2. DescÓrrega de formularisNivell de Modernitzaciˇ 3. Iniciaciˇ electr˛nicaNivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Nivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Informaciˇ
Nom del trÓmit Autoritzaciˇ per fer una festa o un sopar ve´nal al carrer durant la revetlla de Sant Joan i de Sant Pere.
Objecte Autoritzaciˇ per dur a terme els dies 23 i 28 de juny sopars ve´nals als carrers de la ciutat amb motiu de les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, respectivament.
Documentaciˇ necessÓria - Formulari especÝfic que inclou declaraciˇ responsable.
- C˛pia del DNI, NIE o passaport del representant.
- Programa d'activitats.
- En el cas que no faci la solĚlicitud la persona interessada, s'haurÓ d'aportar emplenat el model "Autoritzaciˇ per tramitar en nom d'una altra persona".
Qui el pot demanar Qualsevol persona interessada o el seu representant.
Quan es pot realitzar 2020: revetlla de Sant Joan i Sant Pere, del 12 de maig al 9 de juny.
Canals de tramitaciˇ
 • Sabadell Atenciˇ Ciutadana. Oficines SAC
 • Temps aproximat de resposta 15 dies naturals des de l'entrada de la solĚlicitud.
  Preu TrÓmit gratu´t.
  Silenci administratiu La manca de notificaciˇ expressa de la resoluciˇ dins d'aquest termini legitima a la persona interessada per entendre la seva solĚlicitud desestimada i per interposar el recurs administratiu o contenciˇs administratiu que consideri pertinent.
  Vies de reclamaciˇ Contra aquest acte, que no exhaureix la via administrativa, podeu interposar recurs d'alšada davant el superior jerÓrquic de l'˛rgan que l'ha dictat en el termini d'un mes a comptar de l'endemÓ de la recepciˇ d'aquesta notificaciˇ, d'acord amb el que disposen els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu com˙ de les administracions p˙bliques. No obstant aix˛, podeu interposar qualsevol altre recurs que considereu procedent.
  Altra informaciˇ d'interŔs (mÚs informaciˇ) - L'Ajuntament no facilitarÓ material logÝstic (cadires, taules, tarimes) ni farÓ retirada de vehicles.
  Servei responsable Participaciˇ Ciutadana.
  Termini de resoluciˇ El termini mÓxim en que s'ha de notificar la resoluciˇ expressa Ús de 3 mesos a comptar des de la data en que la solĚlicitud hagi tingut entrada en el registre de l'Ajuntament de Sabadell.
  Cita prŔvia
 • Per demanar cita a les oficines del SAC, podeu fer-ho fent clic aquÝ o trucant al telŔfon 010 (93 745 31 10 si truqueu des de m˛bil).

 • Documentaciˇ a aportar
  Tipus Presentaciˇ
  Aj. SolĚlicitud General: Aj. SolĚlicitud General Obligatori Ambdues
  Aj. Apoderaments/autoritzacions: Aj. Apoderaments/autoritzacions Opcional Ambdues

  Tramitaciˇ Presencial
  Descarregar
  Tramitaciˇ TelemÓtica
  Tramitar
  Llegenda
  Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
  Presentaciˇ Ambdues Ambdues Presencial Presencial TelemÓtica TelemÓtica
  © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Condicions d'˙s | AvÝs legal | PolÝtica de privacitat