v
23/04/2021 10:59:45
Cabecera Sabadell
Ajuntament de Sabadell :: Inici :: Informaciˇ de Procediment
Usuari an˛nim
Connectar

Ajuntament de SabadellInclusiˇ d'activitats al programa de la Festa Major de SabadellNivell de Modernitzaciˇ 1. InformaciˇNivell de Modernitzaciˇ 2. DescÓrrega de formularisNivell de Modernitzaciˇ 3. Iniciaciˇ electr˛nicaNivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Nivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Informaciˇ
Nom del trÓmit Inclusiˇ d'activitats al programa de la Festa Major de Sabadell.
Objecte Totes les associacions, fundacions i colĚlectius que organitzin activitats extraordinÓries obertes a tothom, gratu´tes i amb motiu de la Festa Major de Sabadell i que desitgin figurar en el programa oficial de la festa, cal que facin arribar tota la informaciˇ.
Documentaciˇ necessÓria InstÓncia genŔrica amb la segŘent informaciˇ:
- TÝtol de l'activitat.
- Tipus d'activitat.
- Descripciˇ de l'activitat.
- Dia, hora i lloc de l'activitat.
- Detall de la producciˇ: horaris del muntatge i desmuntatge.
Qui el pot demanar Associacions, fundacions i colĚlectius (o els seus representants) de la ciutat que organitzin activitats extraordinÓries obertes a tothom, gratu´tes i amb motiu de la Festa Major.
Quan es pot realitzar Data lÝmit de recepciˇ de propostes: fins el 9 de desembre de l'any anterior a la Festa Major.

Valoraciˇ de les solĚlicituds rebudes per part de les comissions sectorials de la Festa Major: entre el 9 de desembre al 15 de gener.
Canals de tramitaciˇ
 • Sabadell Atenciˇ Ciutadana. Oficines SAC
 • Temps aproximat de resposta A partir del 15 de gener.
  Preu Segons Ordenanša fiscal 1.3.
  Silenci administratiu No resulta d'aplicaciˇ en ser un trÓmit de comunicaciˇ o declaraciˇ responsable.
  Vies de reclamaciˇ Contra aquest acte, que exhaureix la via administrativa, podeu interposar potestativament recurs de reposiciˇ davant el mateix ˛rgan que l'ha dictat en el termini d'un mes a comptar de l'endemÓ de la recepciˇ d'aquesta notificaciˇ, o bÚ directament recurs contenciˇs administratiu davant el Jutjat Contenciˇs Administratiu de la provÝncia de Barcelona en el termini de dos mesos a comptar de l'endemÓ de la recepciˇ d'aquesta notificaciˇ, d'acord amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu com˙ de les administracions p˙bliques, i 8, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicciˇ contenciosa administrativa. No obstant aix˛, podeu interposar qualsevol altre recurs que considereu procedent.
  Servei responsable Secciˇ de Dinamitzaciˇ Cultural.
  Termini de resoluciˇ El termini mÓxim en quŔ s'ha de notificar la resoluciˇ expressa Ús de 2 mesos a comptar des de la data en quŔ la solĚlicitud hagi tingut entrada en el registre electr˛nic de l'Ajuntament de Sabadell, sempre que no es doni cap dels sup˛sits que puguin ocasionar la suspensiˇ o ampliaciˇ del termini esmentat. Transcorregut el termini sense que l'Ajuntament de Sabadell hagi notificat la resoluciˇ, la solĚlicitud s'entendrÓ desestimada.
  Cita prŔvia
 • Per demanar cita a les oficines del SAC, podeu fer-ho fent clic aquÝ o trucant al telŔfon 010 (93 745 31 10 si truqueu des de m˛bil).

 • Documentaciˇ a aportar
  Tipus Presentaciˇ
  Aj. SolĚlicitud General: Aj. SolĚlicitud General Obligatori Ambdues
  Aj. Apoderaments/autoritzacions: Aj. Apoderaments/autoritzacions Opcional Ambdues

  Tramitaciˇ Presencial
  Descarregar
  Tramitaciˇ TelemÓtica
  Tramitar
  Llegenda
  Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
  Presentaciˇ Ambdues Ambdues Presencial Presencial TelemÓtica TelemÓtica
  © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Condicions d'˙s | AvÝs legal | PolÝtica de privacitat