PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
19/03/2024 06:36:31
Cabecera Sabadell
Inici |  Informació de Procediment
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de Sabadell



Informe previ d'activitats



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònicaNivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Nivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Informació
Objecte Informe per sol·licitar informació per escrit sobre qualsevol dubte tècnic a que pogués donar lloc l'aplicació del que disposen les Normes urbanístiques i Ordenances Municipals, al cas concret que es contempla, així com de la possibilitat d'implantació, idoneïtat i suficiència tècnica d'una activitat projectada.
Aquest informe no té efectes vinculants i es lliura únicament pel coneixement de qui el sol·licita, d'acord amb l'article 13d) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Documentació necessària
  1. Informe previ d'activitats (formulari web).

  2. Fotografia actual de la façana/es.

  3. Plànol d'emplaçament a escala 1:500 que permeti una identificació indubtable de la ubicació.

  4. Memòria descriptiva de l'activitat projectada que expliqui la seva naturalesa i les seves característiques principals, amb determinació de les necessitats d'ús i aprofitaments del sòl i del subsòl, així com dels requeriments de l'activitat respecte la disponibilitat i la suficiència dels serveis públics municipals així com l'adscripció de l'activitat a un dels usos urbanístics que contempla l'article 149 del PGMOS.

  5. Documentació gràfica.

  6. Documentació que acredita la representació: En el cas de no figurar en el Registre d'apoderaments (Representa), documentació que acredita la representació.

  7. Autorització per tramitar documentació en nom d'una altra persona.
Qui el pot demanar Qualsevol persona interessada que vol exercir una o diverses activitats en un mateix centre o establiment, o el seu representant legal.

Quan es pot realitzar Tot l'any.

Temps aproximat de resposta 1 mes des de l'entrada de la sol·licitud

Preu Segons Ordenança Fiscal 3.10.

Pagament Autoliquidacions relacionades:
Autoliquidació taxa d'Informe Previ d'Activitats
Silenci administratiu Transcorregut el termini sense que l'Ajuntament de Sabadell hagi emès l'informe, continua la tramitació dels procediments als quals es vincula, sens perjudici que no es podran adquirir per silenci administratiu facultats o drets contraris a l'ordenament jurídic.

Vies de reclamació No es pot interposar cap recurs al no haver-hi resolució.

Requisits previs Haver fet el pagament de la taxa municipal associada a aquest tràmit.

Altra informació d'interès (més informació) La resolució establirà, a tenor de les circumstàncies concretes de l'activitat, el termini de caducitat de l'informe, que serà d'un mínim de sis mesos i un màxim de dos anys, transcorregut el qual caldrà tornar-lo a demanar.

Servei responsable
  • Llicències i Disciplina d'Activitats. Edifici Vapor Llonch
  • Termini de resolució No s'aplica pel fet de ser un informe sense efectes vinculants i es lliura únicament pel coneixement de qui el sol·licita, d'acord amb l'article 13d) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

    Documentació a aportar
    Tipus Presentació
    Aj. Sol·licitud General: Sol·licitud General Obligatori Telemàtica
    Justificació del pagament de la taxa: Justificació del pagament de la taxa Obligatori Telemàtica
    Memòria descriptiva de l'activitat projectada: Memòria descriptiva de l'activitat projectada que expliqui la seva naturalesa i les seves característiques principals, amb determinació de les necessitats d'ús i aprofitaments del sòl i del subsòl, així com dels requeriments de l'activitat respecte la disponibilitat i la suficiència dels serveis públics municipals així com l'adscripció de l'activitat a un dels usos urbanístics que contempla l'article 149 del PGMOS. Obligatori Telemàtica
    Plànol d'emplaçament: Plànol d'emplaçament a escala 1:500 que permeti una identificació indubtable de la ubicació. Obligatori Telemàtica
    Documentació gràfica: Documentació gràfica. Obligatori Telemàtica
    Documentació que acredita la representació: En el cas de no figurar en el Registre d'apoderaments (Representa), documentació que acredita la representació. Opcional Telemàtica
    Aj. Apoderaments/autoritzacions: Autorització per tramitar documentació en nom d'una altra persona, si escau. Opcional Telemàtica
    Llegenda
    Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
    Presentació Ambdues Ambdues Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
    Tramitació Telemàtica
    Tramitar
    Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
    Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
    © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web