PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
19/03/2024 06:10:40
Cabecera Sabadell
Inici |  Informació de Procediment
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de Sabadell



Sol·licitud d'acompanyament de vehicles especials



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònicaNivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Nivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Informació
Objecte Petició d'autorització per circulació de vehicle en règim de transport especial i acompanyament policial dins el municipi de Sabadell.

Documentació necessària
  • El conductor haurà de portar documents preceptius en vigor, referits a la persona, al vehicle i a la càrrega transportada (estarà obligat a exhibir-los a requeriment dels agents de Policia que ho sol.licitin).

  • El transportista haurà de portar al vehicle el document original del permís emès pel Servei Català de Trànsit o Direcció General de Trànsit, l'autorització municipal, el justificant de pagament de les taxes fiscals en concepte d'autorització municipal, el plànol de la distribució del pes per eix i la resta de documentació pròpia del vehicle.
Qui el pot demanar Qualsevol empresa de transports interessada o el seu representant.

Quan es pot realitzar Les sol·licituds s'hauran de presentar amb una antelació mínima, en funció dels pesos i dimensions, tal com es detalla:




Per la resta de casos 48 hores.

La circulació de vehicles en règim de transport especial pel terme municipal de Sabadell, per motius de seguretat envers la resta d'usuaris de la via, requerirà sempre acompanyament policial.
Temps aproximat de resposta 5 dies hàbils des de l'entrada de la sol·licitud.
Preu El que disposi l'Ordenança Fiscal 3.03
Silenci administratiu El termini màxim per resoldre aquest procediment és de 3 mesos. La manca de notificació expressa de la resolució dins d'aquest termini legitima la persona interessada per entendre la seva sol·licitud desestimada i per interposar el recurs administratiu o contenciós administratiu que resulti pertinent.
Vies de reclamació Contra aquest acte, que exhaureix la via administrativa, podeu interposar potestativament recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació, o bé directament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de la província de Barcelona en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació, d'acord amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 8, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant això, podeu interposar qualsevol altre recurs que considereu procedent.

Altra informació d'interès (més informació)
  1. La circulació de vehicles en règim de transport especial pel terme municipal de Sabadell, per motius de seguretat envers la resta d'usuaris de la via, requerirà sempre acompanyament policial.

  2. Abans d'accedir al terme municipal de Sabadell, s'haurà de comunicar amb la Policia Municipal (telf. 93745 32 61) per tal de fer l'acompanyament.

  3. Es tindrà especial atenció amb les línies aèries, elèctriques i de telecomunicacions, així com qualsevol altre objecte que creui l'itinerari, per si fos necessari elevar-les, cosa que s'haurà de fer amb els seus propietaris o concessionaris.

  4. Tots els danys i perjudicis que es produeixin a les vies per la realització del transport seran assumits directament com a responsable per el titular de la sol·licitud de l'autorització.

  5. El transportista haurà de portar amb la documentació un certificat de pes de la càrrega transportada.

  6. El titular del vehicle haurà de recórrer prèviament l'itinerari per tal de comprovar la possibilitat de la realització del transport, essent de la seva responsabilitat la mesura prèvia de totes aquelles limitacions d'alçada (passos a diferent nivell, pòrtics de senyalització, semàfors,...) que creuin l'itinerari en el moment d'iniciar el seu recorregut.

  7. L'autorització estarà condicionada a la possibilitat de reducció d'alçada total del transport amb els dispositius hidràulics que porta el vehicle a tots els punts de l'itinerari que sigui necessari i no podrà passar per cap limitació d'alçada sense que ho hagi comprovat prèviament.

  8. Només empararà les masses i dimensions especificades en la sol·licitud pel sol·licitant, i la massa no superarà en cap cas la consignada en la Targeta d'Inspecció Tècnica de Vehicles, i el seu titular serà responsable de la veracitat de les dades aportades, responsabilitzant-se per tant dels danys que es poguessin ocasionar al paviment i altres elements, en el cas que resultin superior.

  9. Els danys i perjudicis que es poguessin ocasionar per la realització del transport a les persones, animals o coses, seran assumits directament, com a responsables, pel titular de l'autorització.

  10. L'original de l'autorització s'haurà de dur al vehicle, i no portarà cap esmena ni modificació, perdent en aquest cas la seva validesa.

  11. S'haurà de dur al vehicle l'original de l'autorització especial de circulació emesa pel Servei Català de Trànsit o de la DGT, en el seu cas.

  12. Per tal que l'autorització especial de circulació sigui vàlida, el conductor haurà de portar documents preceptius, en vigor, que es refereixen a la seva persona, al vehicle i a la càrrega transportada, quedant obligat a exhibir-los davant dels Agents de l'Autoritat que els sol·licitin.
Servei responsable
  • Seguretat i Civisme. Unitat de Trànsit de Policia Municipal de Sabadell
  • Termini de resolució El termini màxim en què s'ha de notificar la resolució expressa és de 3 mesos a comptar des de la data en què la sol·licitud hagi tingut entrada en el registre electrònic de l'Ajuntament de Sabadell, sempre que no es donin cap dels supòsits que puguin ocasionar la suspensió o ampliació del termini esmentat. Transcorregut el termini sense que l'Ajuntament de Sabadell hagi notificat la resolució, la sol·licitud s'entendrà desestimada.

    Documentació a aportar
    Tipus Presentació
    Sol·licitud d'acompanyament per circulació en règim de transport especial pel terme de Sabadell: Sol·licitud d'acompanyament per circulació en règim de transport especial pel terme de Sabadell Obligatori Telemàtica
    Permís emès pel Servei Català de Trànsit: Permís emès pel Servei Català de Trànsit. Obligatori Telemàtica
    Plànol de la distribució del pes per eix: Plànol de la distribució del pes per eix. Obligatori Telemàtica
    Declaració responsable: Declaració responsable conforme l'empresa de transports disposa de la documentació necessària en vigor. Obligatori Telemàtica
    Aj. Apoderaments/autoritzacions: Autorització per tramitar en nom d'una altre persona. Opcional Telemàtica
    Llegenda
    Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
    Presentació Ambdues Ambdues Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
    Tramitació Telemàtica
    Tramitar
    Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
    Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
    © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web