PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
19/03/2024 05:56:58
Cabecera Sabadell
Inici |  Informació de Procediment
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de Sabadell



(FUE) Comunicació de canvi de titularitat d'activitats, canvi de persona explotadora



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònicaNivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Nivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Informació
Objecte És el tràmit a través del qual la persona o empresa titular d'una activitat que disposa de llicència o comunicació d'inici d'activitat, posa en coneixement de l'Ajuntament que ha realitzat la transmissió del corresponent títol que habilita per exercir l'activitat.
Aquesta comunicació a l'Ajuntament serveix per acreditar la subrogació del nou titular en els drets i deures derivats de la llicència o comunicació prèvia.
Documentació necessària
  1. Comunicació: Comunicació de canvi de titularitat d'activitats, canvi de persona explotadora.

  2. Declaració conjunta de canvi de titularitat de l'activitat: Declaració conjunta de canvi de titularitat de l'activitat, segons model normalitzat D005, preferentment, o documentació acreditativa del negoci jurídic.

  3. Documentació que acredita la representació: En el cas de no figurar en el Registre d'apoderaments (Representa), documentació que acredita la representació.

  4. Autorització per tramitar la documentació en nom d'una altra persona: Autorització per tramitar la documentació en nom d'una altra persona, segons model normalitzat, si escau.

  5. Declaració conjunta de cessió i acceptació de l'explotació: En el cas d'activitat recreatives o de restauració, on es vulgui comunicar un nou explotador, Declaració conjunta de cessió i acceptació de l'explotació, segons model normalitzat D019, preferentment, o documentació acreditativa de la cessió i acceptació de l'explotació.

  6. Document d'identificació de persona explotadora: Fotocòpia del document d'identificació de la persona explotadora.

  7. Acreditació de la representació de la persona explotadora: Acreditació de la representació de la persona explotadora , si escau.
Qui el pot demanar La persona que esdevingui titular, o el seu representant legal. Per les activitats que estan sotmeses a lleis sectorials ho podrà comunicar la persona interessada que rep o transmet l'activitat, o el seu representant legal.
Quan es pot realitzar En el termini màxim d'un mes des de que s'ha produït efectivament la transmissió.
Temps aproximat de resposta Al moment.
Preu Segons O.F. 3.10 Taxa per la intervenció municipal en les activitats i instal·lacions.
Pagament Autoliquidacions relacionades:

  • Autoliquidació (FUE) Comunicació de canvi de titularitat d'activitats


  • Autoliquidació (FUE) Comunicació de canvi de titularitat d'activitats amb increment


  • Autoliquidació (FUE) Comunicació de canvi de titularitat d'activitats amb bonificació


  • Autoliquidació Comunicació nou explotador


  • Silenci administratiu No resulta d'aplicació en ser un tràmit de comunicació.
    Vies de reclamació No es pot interposar cap recurs perquè no hi ha resolució.
    Requisits previs
    • Comprovar que l'establiment obert al públic disposa de la llicència, autorització o comunicació prèvia d'inici d'activitat vigent i, si escau, de l'acta de control inicial, així com que s'han fet els controls periòdics establerts per la normativa d'aplicació. Aquests últims s'han d'efectuar en les activitats recreatives o de restauració cada quatre anys des de la data de l'atorgament de la llicència, de l'autorització o de la comunicació prèvia o des de la darrera acta de control.

    • Disposar de les autoritzacions sectorials preceptives de funcionament de l'activitat inscrites a favor del nou titular de l'activitat.

    • Verificar que l'establiment i les seves instal·lacions no han sofert canvis substancials o no substancials, ja sigui per transformació, adaptació, reforma, ampliació o reducció; ni de la maquinària, ni de les instal·lacions ni de l'activitat que es desenvolupa; i que la mateixa s'adapta a les condicions de llicència o comunicació.

    • Qualsevol modificació en l'establiment o en les seves instal·lacions està subjecte a la comunicació davant l'Ajuntament que va atorgar l'autorització o llicència o al qual es va efectuar la comunicació prèvia, segons escaigui.

    • Haver fet el pagament de la taxa municipal associada a aquest tràmit.
    Altra informació d'interès (més informació) En el document "Declaració conjunta de canvi de titularitat de l'activitat", segons model normalitzat, la signatura de les persones subjectes que intervenen en la transmissió ha d'estar validada per algun mitjà d'autentificació.

    Servei responsable
  • Llicències i Disciplina d'Activitats. Edifici Vapor Llonch
  • Termini de resolució No s'aplica perquè es tracta d'un tràmit de comunicació.
    Documentació a aportar
    Tipus Presentació
    Comunicació: Comunicació de canvi de titularitat d'activitats, canvi de persona explotadora Obligatori Telemàtica
    Justificació del pagament de la taxa: Justificació del pagament de la taxa Obligatori Telemàtica
    Declaració conjunta de canvi de titularitat de l'activitat: Declaració conjunta de canvi de titularitat de l'activitat, segons model normalitzat, preferentment, o documentació acreditativa del negoci jurídic Obligatori Telemàtica
    Documentació que acredita la representació: En el cas de no figurar en el Registre d'apoderaments (Representa), documentació que acredita la representació. Opcional Telemàtica
    Autorització per tramitar la documentació en nom d'una altra persona: Autorització per tramitar la documentació en nom d'una altra persona, segons model normalitzat, si escau. Opcional Telemàtica
    Declaració conjunta de cessió i acceptació de l'explotació: En el cas d'activitat recreatives o de restauració, on es vulgui comunicar un nou explotador, Declaració conjunta de cessió i acceptació de l'explotació, segons model normalitzat D019, preferentment, o documentació acreditativa de la cessió i acceptació de l'explotació. Obligatori Telemàtica
    Document d'identificació de persona explotadora: Document d'identificació de la persona explotadora. Opcional Telemàtica
    Acreditació de la representació de la persona explotadora: Acreditació de la representació de la persona explotadora , si escau. Opcional Telemàtica
    Llegenda
    Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
    Presentació Ambdues Ambdues Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
    Tramitació Telemàtica
    Tramitar
    Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
    Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
    © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web