PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
19/03/2024 11:39:45
Cabecera Sabadell
Inici |  Informació de Procediment
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de Sabadell



Declaració responsable en matèria de salut alimentària per establiments no sedentaris participants a fires i altres esdeveniments



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònicaNivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Nivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Informació
Objecte És el règim d'intervenció pel qual la persona interessada declara, sota la seva responsabilitat, les dades de l'establiment i de l'activitat no sedentària i manifesta que compleix i aplica els requisits establerts a la legislació sanitària i que es compromet a mantenir-ne el compliment durant l'exercici d'aquesta activitat.

Amb caràcter previ a aquesta declaració és necessari que aquests establiments constin al registre d'establiments minoristes d'alimentació del municipi on el titular tingui la seu, excepte si tenen un establiment fix de venda minorista que, en aquest cas, han de constar al municipi on tinguin l'establiment fix.

Documentació necessària Formulari específic de declaració responsable en matèria de salut alimentària en mercats no sedentaris, fires i altres esdeveniments, degudament emplenat i signat.
Adjuntar el document del número de Registre Municipal per a establiment minorista d'alimentació ambulant o la sol·licitud d'inscripció.

Qui el pot demanar Qualsevol persona interessada titular d'un establiment no sedentari on s'elaborin, comercialitzin o serveixin aliments, que vulgui participar en fires o altres esdeveniments al municipi de Sabadell o el seu representant.

Quan es pot realitzar Abans de cinc dies hàbils de la fira o esdeveniment.

Temps aproximat de resposta No establert.

Preu Tràmit gratuït.

Silenci administratiu No resulta d'aplicació al ser un tràmit de declaració responsable.

Vies de reclamació No es pot interposar cap recurs al no haver-hi resolució.

Altra informació d'interès (més informació) Si la de la declaració presenta inexactituds, falsedats o omissió de caràcter essencial es donarà audiència a la persona interessada per tal que ho pugui esmenar. En cas que no s'esmeni, s'iniciarà el tràmit per deixar sense efecte la declaració responsable.

Servei responsable
  • Servei de Salut
  • Termini de resolució Les declaracions responsables en matèria de salut alimentària presentades d'acord amb el que estableix la normativa vigent, són eficaces des de la seva entrada al Registre general de l'Ajuntament. En conseqüència, no hi ha resolució ni opera el silenci administratiu.

    Documentació a aportar
    Tipus Presentació
    Formulari específic: Formulari específic Obligatori Telemàtica
    Document del número de Registre Municipal: Document del número de Registre Municipal per a establiment minorista d'alimentació (ambulant) o la sol·licitud d'inscripció Obligatori Telemàtica
    Aj. Apoderaments/autoritzacions: Autorització per a tramitar en nom d'una altra persona Opcional Telemàtica
    Llegenda
    Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
    Presentació Ambdues Ambdues Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
    Tramitació Telemàtica
    Tramitar
    Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
    Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
    © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web