PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
19/03/2024 08:16:19
Cabecera Sabadell
Inici |  Informació de Procediment
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de Sabadell



Concurs anual de cartells de la Festa Major



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònicaNivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Nivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Informació
Objecte Transports Urbans de Sabadell (TUS), com a empresa col·laboradora de la Festa Major, convoca el concurs per dissenyar el cartell i anunciar la Festa Major.

Documentació necessària Segons el que indiquen les bases aprovades cada any i que es publiquen al www.sabadell.cat/cultura i a www.tus.es.

Qui el pot demanar Hi poden participar els alumnes matriculats el curs 2021-2022 que estiguin cursant ensenyaments reglats a les escoles d'art i/o disseny de Sabadell. També poden participar-hi exalumnes graduats en aquestes escoles durant el curs 2020-2021. Igualment hi poden participar alumnes de Sabadell matriculats el curs 2021-2022 que estiguin cursant ensenyaments reglats a altres escoles d'art. L'alumnat que participi en el concurs ha d'adjuntar la certificació que acrediti els requeriments esmentats a l'apartat de presentació de propostes. Cada participant pot presentar un màxim de dos treballs. Les obres presentades han de ser originals i inèdites, dissenyades per a l'ocasió amb tota llibertat, tant conceptual com tècnica. Igualment hi poden participar alumnes de Sabadell matriculats el curs 2020-2021 que estiguin cursant ensenyaments reglats a altres escoles d'art.

Quan es pot realitzar El termini de presentació de les propostes és el s'indica a les bases aprovades cada any i es publiquen al www.sabadell.cat/cultura i www.tus.es. Acostuma a ser sobre el mes de maig - juny de cada any.

Canals de tramitació presencial
  • Oficines TUS

  • Temps aproximat de resposta En el moment de l'acte públic de presentació del cartell guanyador. Acostuma a tenir lloc als mesos de juny-juliol.

    Preu Tràmit gratuït.

    Silenci administratiu La manca de notificació expressa de la resolució dins d'aquest termini legitima la persona interessada per entendre la seva sol·licitud desestimada i per interposar el recurs administratiu o contenciós administratiu que resulti pertinent.

    Vies de reclamació No hi ha resolució expressa.

    Altra informació d'interès (més informació) PREMIS:
    S'atorguen els premis següents:
    • Un primer premi dotat amb 600 ¤, sobre els quals s'apliquen les deduccions legalment establertes.

    • Dos accèssits de 150 ¤ cadascun.

    Totes les informacions d'interès estan recollides a les bases del concurs.

    Servei responsable
  • Servei de Cultura
  • Termini de resolució En el moment de l'acte públic de presentació del cartell guanyador.

    Cita prèvia
  • Per demanar cita a les oficines del SAC, podeu fer-ho fent clic aquí o trucant al telèfon 010 (93 745 31 10 si truqueu des de mòbil).
  • Documentació a aportar
    Tipus Presentació
    Aj. Sol·licitud General: Instància de sol·licitud Obligatori Ambdues
    Aj. Apoderaments/autoritzacions: Autorització per a tramitar en nom d'una altra persona Opcional Ambdues
    Llegenda
    Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
    Presentació Ambdues Ambdues Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
    Tramitació Telemàtica
    Tramitar
    Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
    Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
    © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web