PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
19/03/2024 03:57:10
Cabecera Sabadell
Inici |  Informació de Procediment
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de Sabadell



(FUE) Comunicació prèvia d'establiments fixos oberts al públic, d'espectacles públics i activitats recreatives ordinàries



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònicaNivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Nivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Informació
Objecte És el règim d'intervenció a través del qual la persona o empresa que vol posar funcionament un establiment fix obert al públic, d'espectacles públics o activitats recreatives ordinàries, ho posa en coneixement de l'Ajuntament i acompanya la documentació que acredita el compliment dels requisits que exigeix la normativa aplicable.

Se sotmeten a aquest règim els establiments on es duen a terme activitats incloses al Decret 112/2010, de 31 d'agost, que aprova el Reglament d'espectacles públics i activitats recreatives que ni aquest Decret ni l'Ordenança d'intervenció municipal en espectacles públics i activitats recreatives subjecten a llicència.

També està subjecta a comunicació prèvia d'espectacles la modificació no substancial d'un establiment obert al públic o activitat recreativa que compti amb la llicència municipal corresponent o que s'hagi legalitzat mitjançant comunicació.

Documentació necessària

  1. Comunicació prèvia municipal d'establiments fixos oberts al públic d'espectacles públics i activitats recreatives ordinàries.

  2. Documentació tècnica, presentada en forma de memòria o estudi ambiental requerida per la normativa sobre sorolls, escalfament, contaminació acústica, residus i vibracions i, en tot cas, la que determini la normativa sobre prevenció i control ambiental segons correspongui en funció de les característiques de l'establiment i de les activitats a desenvolupar-hi.

  3. Certificació ambiental específica, si escau, relativa a les emissions de sorolls o vibracions, i lluminosa a l'exterior en horari nocturn o d'altres afectacions ambiental que concorrin en activitats.

  4. Autorització d'abocaments d'aigües residuals a la llera pública o al mar quan procedeixi.

  5. Document acreditatiu d'haver realitzat el control preventiu en matèria d'incendis i el certificat de l'acte de comprovació favorable en matèria d'incendis si es tracta d'activitats incloses als annexos 1 o 2 de la Llei 3/2010.

  6. Certificat del tècnic responsable de la instal·lació que es compleixen els requisits i les condicions de prevenció i de seguretat en matèria d'incendis exigides per les normes reguladores de les activitats recreatives i els espectacles públics i per la resta de normes d'aplicació.

  7. Declaració responsable subscrita pel personal tècnic, segons model normalitzat.

  8. Si l'activitat s'emplaça en un espai natural protegit, declaració d'impacte ambiental, sigui la seva resolució administrativa relativa a la no necessitat o, en el seu cas, la declaració d'impacte ambiental favorable o la indicació de la seva publicació, si escau amb la legislació, amb especificació de la Llei en la qual s'empara, si escau.

  9. Certificacions o llicències específiques que, si és el cas, puguin exigir les normes sectorials per a l'exercici de l'activitat.

  10. En cas d'activitats d'ús recreatiu afectades per la MPG-127 englobades en el sub-ús recreatiu musical i recreatiu especial, caldrà acreditar el compliment d'aquesta normativa.

  11. En el cas de no figurar en el Registre d'apoderaments (Representa), documentació que acredita la representació.

  12. Autorització per tramitar en nom d'una altra persona, si escau.
Qui el pot demanar La persona física o jurídica que vol posar funcionament un establiment fix obert al públic, d'espectacles públics o activitats recreatives ordinàries o, el seu representant legal.

Quan es pot realitzar La comunicació prèvia municipal d'establiments fixos oberts al públic d'espectacles públics i activitats recreatives ordinàries es presenta abans d'iniciar l'activitat i un cop finalitzades les obres i les instal·lacions necessàries per dur-la a terme i sempre que la intervenció prèvia preceptiva segons la normativa sectorial hagi finalitzat favorablement.

Temps aproximat de resposta Al moment.

Preu Segons Ordenança Fiscal 3.10

Pagament Autoliquidacions relacionades:

Autoliquidació (FUE) Comunicació prèvia municipal d'establiments fixos oberts al públic.

Autoliquidació (FUE) Comunicació prèvia municipal d'establiments fixos oberts al públic d'espectacles públics i activitats recreatives ordinàries amb increment.

Autoliquidació (FUE) Comunicació prèvia municipal d'establiments fixos oberts al públic d'espectacles públics i activitats recreatives ordinàries amb bonificació.

Silenci administratiu No resulta d'aplicació en ser un tràmit de comunicació.

Vies de reclamació No es pot interposar cap recurs pel fet que no hi ha resolució.

Requisits previs
  • Documentació acreditativa de la realització de mesures in situ per comprovar el compliment de les exigències de l'aïllament acústic realitzat per una entitat de prevenció de la contaminació acústica acreditada (EPCA), si escau.

  • Informes preceptius, autoritzacions sectorials o actes de comprovació fixades per la normativa sectorial aplicable necessaris per dur a terme l'activitat (ús provisional, autorització sanitària, etc).

  • Certificacions, informes o registres específics sectorials per aquells casos en què l'activitat generi emissions de gasos o fums, sorolls o vibracions, llums a l'exterior en horari nocturn, aigua contaminada i/o residus no assimilables a domèstics.

  • Informe i certificat d'acte de comprovació favorable en matèria d'incendis en cas que l'activitat a desenvolupar hagi de fer control preventiu segons el que preveu la Llei 3/2010, del 18 de febrer.

  • Llicències, autoritzacions o concessions relatives a utilització o aprofitament de béns del domini públic no municipal, si escau.

  • Sol·licitud del permís d'abocament per les activitats incloses a l'annex I de l'Ordenança municipal d'abocaments a la xarxa de clavegueram.

  • Presentar la corresponent Declaració responsable d'establiment alimentari, si escau.

  • Disposar d'una assegurança de responsabilitat civil per les quanties mínimes que s'indiquen al Decret 112/2010, de 31 d'agost, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 11/2009, de 6 de juliol.

  • Haver fet el pagament de la taxa municipal associada a aquest tràmit.
Altra informació d'interès (més informació) Per acreditar que el projecte i la certificació està redactat per un tècnic competent, es pot optar entre qualsevol de les opcions següents:
  • Tota la documentació tècnica ha d'estar visada pel col·legi professional corresponent.

  • Disposar d'un certificat d'actuació professional pel corresponent col·legi professional.

  • Disposar d'un certificat del corresponent col·legi professional sobre la identitat i habilitació professional del personal tècnic i justificar que disposa d'assegurança de responsabilitat civil adient i al corrent de pagament.

  • Disposar d'una declaració responsable subscrita pel personal tècnic, segons model normalitzat.
Servei responsable
  • Llicències i Disciplina d'Activitats. Edifici Vapor Llonch
  • Termini de resolució No s'aplica pel fet de ser un tràmit de comunicació.

    Documentació a aportar
    Tipus Presentació
    Comunicació: Comunicació prèvia municipal d'establiments fixos oberts al públic d'espectacles públics i activitats recreatives ordinàries. Obligatori Telemàtica
    Justificació del pagament de la taxa: Justificació del pagament de la taxa Obligatori Telemàtica
    Documentació tècnica: Documentació tècnica, presentada en forma de memòria o estudi ambiental requerida per la normativa sobre sorolls, escalfament, contaminació acústica, residus i vibracions i, en tot cas, la que determini la normativa sobre prevenció i control ambiental segons correspongui en funció de les característiques de l establiment i de les activitats a desenvolupar-hi. Obligatori Telemàtica
    Certificación Ambiental: Certificació ambiental específica, si escau, relativa a les emissions de sorolls o vibracions, i lluminosa a l'exterior en horari nocturn o d'altres afectacions ambiental que concorrin en activitats. Opcional Telemàtica
    Autorització d'abocaments: Autorització d'abocaments d'aigües residuals a la llera pública o al mar quan procedeixi. Opcional Telemàtica
    Informe i certificat de l'acte d'incendis: Document acreditatiu d'haver realitzat el control preventiu en matèria d'incendis i el certificat de l'acte de comprovació favorable en matèria d'incendis si es tracta d'activitats incloses als annexos 1 o 2 de la Llei 3/2010, del 18 de febrer, de prevenció i seguretat en matèria d'incendis en establiments, activitats, infraestructures i edificis. Opcional Telemàtica
    Certificat del tècnic: Certificat del tècnic responsable de la instal·lació que es compleixen els requisits i les condicions de prevenció i de seguretat en matèria d'incendis exigides per les normes reguladores de les activitats recreatives i els espectacles públics i per la resta de normes d'aplicació. Obligatori Telemàtica
    Declaració responsable subscrita pel personal tècnic, segons model normalitzat: Declaració responsable subscrita pel personal tècnic, segons model normalitzat. Obligatori Telemàtica
    Declaració d'impacte ambiental: Si l'activitat s'emplaça en un espai natural protegit, declaració d'impacte ambiental, sigui la seva resolució administrativa relativa a la no necessitat o, en el seu cas, la declaració d'impacte ambiental favorable o la indicació de la seva publicació, si escau amb la legislació, amb especificació de la Llei en la qual s'empara, si escau. Opcional Telemàtica
    Certificacions o llicències específiques: Certificacions o llicències específiques que, si és el cas, puguin exigir les normes sectorials per a l'exercici de l'activitat. Opcional Telemàtica
    Documentació que acredita la representació: En el cas de no figurar en el Registre d'apoderaments (Representa), documentació que acredita la representació Opcional Telemàtica
    Autorització: Autorització per tramitar documentació en nom d'una altra persona, segons model normalitzat, si escau. Opcional Telemàtica
    Documentació acreditativa que justifiqui el compliment de la MPG-127: Documentació acreditativa que justifiqui el compliment de la MPG-127 Opcional Telemàtica
    Llegenda
    Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
    Presentació Ambdues Ambdues Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
    Tramitació Telemàtica
    Tramitar
    Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
    Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
    © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web