PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
19/03/2024 05:21:17
Cabecera Sabadell
Inici |  Informació de Procediment
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de Sabadell



(FUE) Comunicació d'inici i modificació substancial d'activitat en un establiment amb projecte tècnic i certificat



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònicaNivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Nivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Informació
Objecte Mitjançant la Comunicació d'inici d'activitat en un establiment amb certificat tècnic la persona interessada posa en coneixement de l'Administració l'inici o modificació substancial d'una activitat econòmica, de les incloses en l'annex de la Llei de facilitació de l'activitat econòmica (vegeu columna corresponent a "Certificat tècnic"), i hi adjunta el certificat tècnic acreditatiu del compliment dels requisits necessaris que estableix la normativa vigent per a l'exercici de l'activitat.

Amb aquest formulari no es poden comunicar els establiments turístics de turisme rural, els quals es comuniquen amb un formulari específic que trobareu a: https://canalempresa.gencat.cat/ca/03-sectors-d-activitat/06-hostaleria-i-turisme/establiments-turistics.

Documentació necessària

  1. Comunicació d'inici i modificació substancial d'activitat en un establiment amb projecte tècnic i certificat d'acord amb el model normalitzat.

  2. Projecte tècnic signat per un tècnic competent. En cas de tractar-se d'un establiment comercial amb una superfície de venda compresa entre 400 i 2.499 m2, o un establiment comercial singular amb una superfície compresa entre 400 i 4.999 m2, el projecte a més haurà de contenir : a) plànol de situació; b) plànol de la planta de l'establiment en què consti la superfície de venda amb la distribució de l'oferta comercials i c) plànol en què consti la dotació de places d'aparcament mínimes. En el cas que estigui justificada una rebaixa de places d'aparcament, cal disposar de l'informe justificatiu municipal corresponent.

  3. En el cas d'establiments comercials amb una superfície de venda compresa entre 400 m2 i 2.499 m2 o d'establiments comercials singulars amb una superfície compresa entre 400 i 4.999 m2, adjuntar el següent formulari: Formulari.

  4. Certificat del tècnic competent, que sigui responsable de la posada en funcionament de l'activitat, d'acord amb el projecte presentat.

  5. En cas d'activitats d'ús recreatiu afectades per la MPG-127 englobades en el sub-ús recreatiu musical i recreatiu especial, caldrà acreditar el compliment d'aquesta normativa.

  6. Declaració responsable subscrita pel personal tècnic, segons model normalitzat.

  7. En el cas de no figurar en el Registre d'apoderaments (Representa), documentació que acredita la representació.

  8. Autorització per tramitar documentació en nom d'una altra persona, si escau.
Qui el pot demanar La persona física o jurídica que vol exercir una o diverses activitats en un mateix centre o establiment, o el seu representant legal.

Quan es pot realitzar La comunicació d'inici i modificació substancial d'activitat en un establiment amb projecte tècnic i certificat es presenta abans d'iniciar l'activitat i un cop finalitzades les obres i les instal·lacions necessàries per dur-la a terme i sempre que la intervenció prèvia preceptiva segons la normativa sectorial hagi finalitzat favorablement.

Temps aproximat de resposta Al moment.
Preu Segons O.F. 3.10.

Pagament Autoliquidacions relacionades:

  • Autoliquidació Comunicació d'inici i modificació substancial d'activitat en un establiment amb projecte tècnic i certificat

  • Autoliquidació Comunicació d'inici i modificació substancial d'activitat en un establiment amb projecte tècnic i certificat amb increment

  • Autoliquidació Comunicació d'inici i modificació substancial d'activitat en un establiment amb projecte tècnic i certificat amb bonificació

  • Silenci administratiu No resulta d'aplicació en ser un tràmit de comunicació.

    Vies de reclamació No es pot interposar cap recurs perquè no hi ha resolució.

    Requisits previs
    • Disposar de la corresponent llicència o comunicació prèvia d'obres quan correspongui

    • L'activitat a desenvolupar ha de ser compatible amb el planejament urbanístic.

    • Disposar del projecte tècnic de l'activitat, redactat i signat per un tècnic competent*, així com del certificat tècnic justificatiu del compliment de la normativa que regeix l'activitat, instal·lació o establiment, signat per un tècnic competent.

    • Disposar de tots els títols habilitants necessaris per a l'exercici de l'activitat. En el cas d'establiments de comerç al detall d'aliments i begudes; restaurants i establiments de menjar; provisió de menjars preparats, bars i bars-restaurants, podeu comprovar els requisits en matèria de salut alimentària, en el quadre adjunt.

    • En cas que l'activitat a desenvolupar es consideri de risc important en matèria d'incendis, segons el que preveu la Llei 3/2010 (veure columna corresponent "Requereix informe previ d'incendis"), de forma prèvia a fer la comunicació cal:

      • Obtenir l'informe previ en matèria d'incendis.

      • Un cop es rebi l'informe previ en matèria d'incendis, s'haurà de contactar amb una entitat col·laboradora de l'Administració per tal d'obtenir el certificat d'acte de comprovació favorable en matèria d'incendis.

      • Disposar del corresponent certificat de comprovació favorable en matèria d'incendis (si escau).

    • Haver fet el pagament de la taxa municipal associada a aquest tràmit.
    Altra informació d'interès (més informació) Per acreditar que el projecte i la certificació està redactat per un tècnic competent, es pot optar entre qualsevol de les opcions següents:
    • Tota la documentació tècnica ha d'estar visada pel col·legi professional corresponent.

    • Disposar d'un certificat d'actuació professional pel corresponent col·legi professional.

    • Disposar d'un certificat del corresponent col·legi professional sobre la identitat i habilitació professional del personal tècnic i justificar que disposa d'assegurança de responsabilitat civil adient i al corrent de pagament.

    • Disposar d'una declaració responsable subscrita pel personal tècnic, segons model normalitzat.
    Servei responsable
  • Llicències i Disciplina d'Activitats. Edifici Vapor Llonch
  • Termini de resolució No s'aplica perquè es tracta d'un tràmit de comunicació.

    Documentació a aportar
    Tipus Presentació
    Comunicació: Comunicació d'inici i modificació substancial d'activitat en un establiment amb projecte tècnic i certificat d'acord amb el model normalitzat. Obligatori Telemàtica
    Justificació del pagament de la taxa: Justificació del pagament de la taxa Obligatori Telemàtica
    Projecte tècnic signat per un tècnic competent: Projecte tècnic signat per un tècnic competent. En cas de tractar-se d'un establiment comercial amb una superfície de venda compresa entre 400 i 2.499 m2, o un establiment comercial singular amb una superfície compresa entre 400 i 4.999 m2, el projecte a més haurà de contenir:
    a) plànol de situació;
    b) plànol de la planta de l'establiment en què consti la superfície de venda amb la distribució de l'oferta comercial i
    c) plànol en què consti la dotació de places d'aparcament mínimes. En el cas que estigui justificada una rebaixa de places d'aparcament, cal disposar de l'informe justificatiu municipal corresponent.
    Obligatori Telemàtica
    Formulari específic: En el cas d'establiments comercials amb una superfície de venda compresa entre 400 m2 i 2.499 m2 o d'establiments comercials singulars amb una superfície compresa entre 400 i 4.999 m2, adjuntar el següent formulari : Formulari. Opcional Telemàtica
    Certificat del tècnic competent: Certificat del tècnic competent, que sigui responsable de la posada en funcionament de l'activitat, d'acord amb el projecte presentat. Obligatori Telemàtica
    Declaració responsable subscrita pel personal tècnic: Declaració responsable subscrita pel persona tècnic, segons model normalitzat. Obligatori Telemàtica
    Documentació que acredita la representació: En el cas de no figurar en el Registre d'apoderaments (Representa), documentació que acredita la representació. Opcional Telemàtica
    Autorització per tramitar documentació en nom d'una altra persona: Autorització per tramitar documentació en nom d'una altra persona, si escau. Opcional Telemàtica
    Altra documentació: Altra documentació que es consideri oportuna adjuntar. Opcional Telemàtica
    Documentació acreditativa que justifiqui el compliment de la MPG-127: Documentació acreditativa que justifiqui el compliment de la MPG-127 Opcional Telemàtica
    Llegenda
    Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
    Presentació Ambdues Ambdues Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
    Tramitació Telemàtica
    Tramitar
    Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
    Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
    © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web