PLÀNOL DE SABADELL ADRECES I TELÈFONS D'INTERÈS FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIONS DE TRÀNSIT
Twitter Facebook Telegram Instagram Flickr Youtube
v
19/03/2024 09:12:29
Cabecera Sabadell
Inici |  Informació de Procediment
Usuari anònim
Connectar

Ajuntament de Sabadell



Inspecció tècnica dels edificis (ITE)



Nivell de Modernització 1. Informació

Nivell de Modernització 1. Informació

Informació
Objecte L' ITE, és la inspecció tècnica dels edificis que porta a terme personal tècnic competent contractat per les comunitats. El professional emet un informe on es descriu l'estat general de l'edifici en tots els seus elements comuns.

Us informem que aquest és un tràmit competencial de l'AHC per a més informació podeu consultar la seva pàgina web.

Documentació necessària El tècnic, per generar l'informe haurà de valorar quina ha de ser la documentació necessària a aportar en funció de l'antiguitat i situació de l'edifici.
Una vegada obtingut l'informe tècnic, elaborat mitjançant el Generador d'informes ITE, cal sol·licitar a l'Administració el certificat d'aptitud de l'edifici.
http://ite.agenciahabitatge.cat/Ite/AppJava/views/login.xhtml

Qui el pot demanar Estan obligats a sol·licitar el certificat d'aptitud els propietaris dels edificis unifamiliars o plurifamiliars (de més de 45 anys de construcció), on existeixi l'ús d'habitatge, sens perjudici que puguin contenir també altres usos diferents del residencial.

Les comunitats de veïns que estiguin legalment constituïdes i que vulguin sol·licitar ajuts a la rehabilitació.


Quan es pot realitzar Durant tot l'any.

Canals de tramitació presencial La Oficina Local d'Habitatge només pot informar d'aquest tràmit, Per tramitar només es podrà realitzar a través de l'aplicatiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per els tècnics contractats per les comunitats.

Temps aproximat de resposta El temps que l'Agència de l'Habitatge estimi en donar resposta.

Preu Segons criteris del tècnic que realitzi la inspecció. El servei d'informació de l'Oficina Local d'Habitatge és gratuït.

Silenci administratiu Actes no vinculats a procediment administratiu.

Vies de reclamació Actes no vinculats a procediment administratiu.

Altra informació d'interès (més informació) La inspecció tècnica dels edificis d'habitatges (ITE) consisteix en una inspecció visual de l'edifici feta per un tècnic competent que té per objecte determinar-ne l'estat en el moment de la inspecció i orientar la propietat en les actuacions a realitzar per complir el deure de conservació i manteniment. En cap cas té per objecte detectar vicis ocults:
Una vegada obtingut l'informe tècnic, cal demanar a l'Administració el Certificat d'Aptitud de l'Edifici.

Servei responsable
  • Agència de l'Habitatge de Catalunya
  • Termini de resolució No procedeix per ser un servei d'informació.
    Cita prèvia Per demanar cita prèvia, podeu fer-ho trucant al 93 745 79 10

    Normativa
    CCAVC Conveni de col·laboració de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i l'Ajuntament de Sabadell, relatiu a l'Oficina Local d'Habitatge de Sabadell per a l'any 2020.
    DEC 67/2015 DECRET 67/2015, de 5 de maig, per al foment del deure de conservació, manteniment i rehabilitació dels edificis d'habitatges, mitjançant les inspeccions tècniques i el llibre de l'edifici.
    LLEI 18/2007 LLEI 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l'habitatge.
    Demanar cita prèvia a l'Ajuntament de Sabadell Demanar cita prèvia a l'Organisme Gestió tributaria Diputació de Barcelona a Sabadell Accés al portal de Transparència Accés al portal de Participació Ciutadana
    Web Ajuntament de Sabadell Web Ràdio Sabadell Web Promoció Econòmica de Sabadell S.L Web Habitatges Municipals de Sabadell S.A.
    © Ajuntament de Sabadell | NIF: P-0818600-I | Accesibilitat | Condiciones d'us | Política de privacitat | Mapa web